2777
2789
عنوان

به اون دختر نه ولی به حسم وفادارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3415 بازدید | 285 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

به حستون وفادار باشین یکجور دروغ گفتن به خودتونه. مراقبت از خودتون کنین. مراقب سلامت روانتون خیلی  باشید.

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
وای داداش ۳بارچیه چندماه شبانه روزگریه کردم چرا گریه کردم خاک توسرمن که عشقم رفته باکی بایه زن متاهل ...

گریه کردن مرد فرق داره خانم 

ی روزی پشیمون میشه ناراحت نباشین

میتونم بپرسم چند سالتونه

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

ببخشید ولی خری بد جوری هم خری، چون از این افکار خری منم داشتم ولی دیگه بسه خریت واقعا بسه، من انسانم ...

بار اول تقصیر خودم بود.گفت خواستگار دارم گفتم که من شرایط ازدواج ندارم.بخاطر همین قبولش کردم

هیچ

و دلبسته اقبال خودت باش

سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری

راضی به همین چند قلم مال خودت باش

دنبال کسی باش که دنبال تو باشد

اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش

پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت

منت نکش از غیر و پروبال خودت باش

صد سال اگر زنده بمانی گذرانی

پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش..

ببین واقعا برام عجیبه یه پسر اینطور عاشق باشه اکثرا پسرا تنوع طلبن ولی ببین اون طرف که تو رو ول کر ...

یه باز ازدواج کرد بعد یه ماه طلاق گرفت قبولش کردم.ولی اینبار دیگه نه.

هیچ

هر کس بهتون گفت عاشقتم باور نکنید واقعا به حرف چیزی نمیدن وقتی یکی بهتر یا باب سلیقشون پیدا میشه اون عشقو فراموش میکنن اتفاقا کسایی که عشقشونو به زبون نمیارن متعهد ترن تا اینا 

2810