2777
2789
عنوان

به اون دختر نه ولی به حسم وفادارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 285 پست
بله صدردصدمی تونم درک کنم ولی شایدشمامردین ومحکم راحت ترکناربیایین ولی ماخانم ها احساسی وشکننده

من مرد م و سخت🙄🙄🙄من خیلی احساسیم خیلی بخدا..دختره میومد ی هفته حرف میزد ک دوست دارم میرفت تا ۴ماه بخدا من تو این مدت با هر پیامی هرزنگی گوشیمو سریع نگاه کردم شبا بیدار شدم نصف شب ک شاید خاب بودم اس داده ولی هیچچچچ🤷‍♂️۳بار گریه کردم از دلتنگی ۳بار اونم پسری ک شما میگین سخته و محکم قلب زنو مرد نداره وقتی دلتنگ باشه سنگم اب میکنه

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اگه بگم یه بار رفت ازدواج کرد بعد یه ماه طلاق گرفت اومد سراغم و قبولش کردم نمیگی خیلی خری؟

ببخشید ولی خری بد جوری هم خری، چون از این افکار خری منم داشتم ولی دیگه بسه خریت واقعا بسه، من انسانم و حق من یک انسان دست دو نیست، رفته خوب گور پدرش که رفته.. 

🥲🥲🥲

حالا من اونو واسع ازدواج خاستمم الانم فقط یکی میخام واسه ازدواح حوصله این دوست دارمای یک ماهه دو ماهه ندارم

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

من مرد م و سخت🙄🙄🙄من خیلی احساسیم خیلی بخدا..دختره میومد ی هفته حرف میزد ک دوست دارم میرفت تا ۴ماه ...

وای داداش ۳بارچیه چندماه شبانه روزگریه کردم چرا گریه کردم خاک توسرمن که عشقم رفته باکی بایه زن متاهل واردرابطه شده نرفته بودکه دنبال زندگی رفته بود دنبال هرزگیش 

2810