2777
2789
عنوان

به اون دختر نه ولی به حسم وفادارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3680 بازدید | 285 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از تو بگذشتمو بگذاشتمت با دگرانچه شعرایی گفته شهریار

بله من هر وقت ترانه هایی که از اشعار شهریار ساخته شده میشنوم ناخودآگاه اشکم سرازیر میشه 

مخصوصا اهنگ فکریدن گجه لر توصیه میکنم حتی اگر ترک نیستید با گوش بدید و ترجمه رو بخونید 

2805

حالا منم از شما بدتر بودم تا اینکه ی مشاور بهم گفت

بهش پیام بده ک میخام برم خاستگاری خانوادم ی موردی رو برام اوکی کردن اگه منو دوست داری زود ج بده تا کنسلش کنم بخدا بعد۲روز ج داد ک عزیزم چقدر عجله داری واسه ازدواج ما ک هنوز همو نمیشناسیم هموننن لحظه تموم شد بخدا

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

ترکیبی از بد شانس بودن تو و بی لیاقتیه طرفه مقابلته

ینی همه پسرا بی لیاقتن ؟

چرا ی خوبش پیدا نمیشهه تا بهش نشون بدمم همه دخترا مث هم نیستن

البته طبیعیته ها تعادل نداره دوتا خوب باهم آشنا نمیشن

گاهی ادم بد اون رابطه ماییم 

گاهی ادم خوبهه 

سرررررررر جدتون لایک نکنید

توصیه من به شما 

برو بیابون یا کوه یه جای خلوت حسابی اهنگ غمگین گوش بده گریه کن ، فریاد بزن از ته دل ، تصور کن پیشت نشسته باهاش حرف بزن ازش گلگی کن 

چندین بار تکرار کنی به مرور سبک میشی 

واسه من که تاثیر داشته 

بیخی بابا.. چقد احساساتی اونم پسر جماعت؟؟ خخ غرور اینجا چی میگه پ؟؟؟

زمان بره ولی زمان همه چیو حل میکنه!!

💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!

از خودش باید بپرسی

ارتباطی نداریم باهم 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

یاد این آهنگ چاووشی افتادم لایق جنون نبود اونکه دیوونم کرد

عشقم من خودم فوق العاده آدم احساسیم ولی بلدم موقعی که زمین خوردم بلندشم زمین خوردم بدجوری شکستم ولی همت کردم بلندشدم

2810