2777
2789
اول دوست بودن بعد ازدواج ؟

نه ازدواجشون سنتی بود دختره انقدرچاق بود هیشکی نمیگرفتش بعداینکه باداداشم ازدواج کرد  ازبس داداشم هی براش خرید خودمونم کشیدیمش بالا هواورش داشت که آنجلیناجولیه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
نمیدونم چرایکدفعگی سرلج افتاد ازاولم دائمادختره دعوایی بود همش قهرمیکرد فرهنگشونم به مانمیخورد

تا داداش شما باشه تحت تاثیر عشق های فیلم تورکی قرار نگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجای کاری دختره میگفت من کار نمیکنم ولی تو باید بالای ...تومن در بیاری

همه نوع دختر و پسر وجود داره 

دنیای فراوانی هاست😂

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

تا داداش شما باشه تحت تاثیر عشق های فیلم تورکی قرار نگیره

اتفاقا ازدواجش سنتی بود ولی خیلی داداشم ساده بود ودختره خیلی گرگ

اتفاقا ازدواجش سنتی بود ولی خیلی داداشم ساده بود ودختره خیلی گرگ

چرا قبل ازدواج خوب تحقیق نکردین ؟

واقعا چرا آدمای خوب گیر آدمای بد میفتن 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ولی چون گفتی دختره چاق بود من دلم برا داداشت سوخت .

دخبر چاق مگ چشه 😂😂

ن ک خودتون هیکل عالی هستین

کجای کاری دختره میگفت من کار نمیکنم ولی تو باید بالای ...تومن در بیاری

دختر که نباید کار کنه برادر .

مرد باید کار کنه .

زن را خدا بهش کار واجب نکرد چون ماهی یک بار به دلیل رحم برای باروری اماده شوند زن مریض میشود .دوم خانم باردار میشود .مرد باردار نمیشود.سوم مرد بنابراین قوی تر از زن هست .ولی اگراقایون واضح بگند پول ما وسعت یک زندگی پر رزق و برق را نداره قبلش با خانم مشورت کنه .ازش بپرسه میتونه باهاش زندگی کنه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
ولی چون گفتی دختره چاق بود من دلم برا داداشت سوخت .

مثه فیل وفنجون بودن خونواده دختره هم ازاین پایین شهریابودن که فرهنگشون بدرداونجامیخورد

چرا قبل ازدواج خوب تحقیق نکردین ؟واقعا چرا آدمای خوب گیر آدمای بد میفتن

تقصیربابامم بود جوگیرشد نذاشت زیادتحقیق کنیم  بعدم کل فامیلشون باهم قهربودن شماره نمیدادن ازاول داداشاش کاری به کارش نداشتن ولی الان که میخادجدابشه داداشاش ومامانش شدن همه کارش