2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نمیدونم چقدر درسته چون تو اینستا خوندم

گفته بود اگه رژیم سخت بگیرید و طی روز انرژی کافی به بدنتون نرسه دم غروب دچار افت قند میشید و شروع به خوردن میکنید. در نتیجه هم کل روز خسته و بدخلق و بی انرژی هستین هم وزن پایین نمیاد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بعد از ظهر یه وعده ی سبک بدون قند و چربی و با پروتئین مصرف کنید تا شب گرسنه نشید 

توی یخچال همیشه کاهو و کرفس خیار و هویج شسته و آماده داشته باشید و مرتب مصرف کنید چون کالری منفی یا کالری پایین دارن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عزیزم🥺چه سخت و دلگیرچیشده؟

بخدااا یه ماهه از عصر حالم اینه تازه من ناراحت باشم نمیتونم چیزی بخورم بعضی شبا شامم نمیخورم لاغر ام هستم

اصن الان بغضم گرفت گفتی چیشده

یه ماهه رفته ولم کرد رفت

همه میگن ولش کن ول میکنم بازم یادم میاد

تاپیک چند تا آخریا رو ببین از اون گفتم 

نمیدونم چقدر درسته چون تو اینستا خوندمگفته بود اگه رژیم سخت بگیرید و طی روز انرژی کافی به بدنتون نرس ...

واقعا

من امروز تا غروب ۶۰۰ تا کالری خوردم ازغروب یهو رفت ۲۰۰۰😕☹️

اونم میخورم🤦‍♀️الان همسایه پیاز داغ کرده بوش اومده دلم پیاز داغ خواست☹️🤦‍♀️

یه خورده کلم بروکلی و خیار اینا داشته باش تو خونه همچین موقع هایی بخور اگه با میان وعده سیر نشدی

2810