2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی عجیب بود هر پسری میاد تو زندگیشون سریه میخوان زنش بشن اقااا شاید طرف زن داشت معتاد بود قاتل ...

متاسفانه اکثر دخترا همون بار اول به چشم شوهر نگاه میکنن و این احساسات که غلبه بر عقل کرد میشه نتیجش طلاق و افسردگی

2805
اخه اکثر پسرا از دخترا هزار تار توقع دارن . هیکل و قیافه و ...اونوقت تا دخترا میان از توقع هاشون بگن ...

اره بخدا خیلی پروشون کردیم عجوزه هارو😑

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

تو چه سالی زمین خریدی امسال بوده یا سال های پیش؟؟؟

پیار سال

پارسال بازم خریدیم

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

کرجم ۳۰۰ پیش دادم ماهی ۱۰ تومن حقوق شوهرم ۲۵ تومنه ۱۵ میمونه که ۶ تومنش قسط وامه شما فک کن ما تو ماه با ۹ تومن زندگی میکنیم 

محض اطلاع کسایی گفتم که ۲۰ تومنو زیاد میبینن و کرایه خونرم کم 

بخدا سوپر مارکت میری ۵۰۰ میدی ۴ تا چیز تو کیسه بهت میده 

اول ازدواجمه و واقعا سختی میکشم 

کسی مجبورم نکرد ازدواج کنم ولی خب پیش اومد 

واقعا گرونیه و جوونا بیشتر دارن له میشن 😪

اینجورم نیست مرد با مرد فرق داره همونطور زن با زن فرق داره من خیلی بدا پیشرفت همسرم تلاش کردم هروز م ...

شما کورد ها خاص هستین. آمار طلاق هم بشدت پایینه توی شهر های شما. زنده باشید همتون

اره خیلی عجیب بود هر پسری میاد تو زندگیشون سریه میخوان زنش بشن اقااا شاید طرف زن داشت معتاد بود قاتل ...

😅😅😅خب از هر فرهنگی اینجا جمعه

ی تاپیکی میخوندم راجع به دختر پاک اکثر دختر پاک رو‌کسی میدیدن که نو عمرش با پسری حرف نزده باشه

در صورتی که ما تو خانواده به این دختر میگیم مشکل ارتباط اجتماعی داره یا اگر کسی ازدواج میخواد کنه میگن برو با کسی دوروز بگرد ببین شعور رابطه داری میتونی کارتو هندل کنی بعد زنش شو 

مشکل ادما نیست بخاطر محیط طرز فکرا متفاوته

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قصد نداشتم چیزی بگم ولی صد سال پیش نیست که بشه با ده تومن تشکیل زندگی داد هزینه ها خیلی بالاست روز به روزم بیشتر میشه شما یه چیپس امروز بگیری فرداش همون قیمت نیست چه برسه خونه و ماشین 

از خیابان میگذرم اما این بار...دستی نیست که مرا نگه دارد:)
چند سال ؟ خرج اضافی یعنی چی ؟ یعنی نخوره و نپوشه

حداقل س سال

از تفریحات و دورو و مسخره بازی ها بزنه

اضافه کاری

خب دیگه پارسال دلار انقدر بود؟؟؟الان عجیب اومده بالا

خب حقوقام افزایش یافته

2810