2777
2789

دورو زمونه ای نیست به هرکی حس خوب داری سلام علیک داری زنش شی که

شاید استارتر نخواد زنش شه اصلا گیر دادید پسر اگه بخواد میاد جلو😆😆😆😆

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه 20 میلیون حقوقشه توقع داری چکار کنه

خیلی کارا میشه کرد 20میلیون زیاده

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

2805
اگر از سرویس چوبات صرفه نظر کنی ویخچال ساید نگیری تیوی کوچیک بگیری شاید بشه جمع کرد تو تاپیکام هست چ ...

بله میگم که میشه ولی اکثر ما متاسفانه به قول دوستم از خواسته هامون کوتاه نمیایم دیگه سخت میشه زندگی

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

دورو زمونه ای نیست به هرکی حس خوب داری سلام علیک داری زنش شی کهشاید استارتر نخواد زنش شه اصلا گیر دا ...

اره خیلی عجیب بود هر پسری میاد تو زندگیشون سریه میخوان زنش بشن اقااا شاید طرف زن داشت معتاد بود قاتل یود 

ارزش دختر اینه که باهاش مثل ملکه رفتار بشه بعد ارزش پسر اینه که مثل ببخشیددددد سگ ازش کار گرفته شه؟؟ ...

عزیزم چه ربطی داره؟

من فقط گفتم بخاطر یه عشق ساده از خواسته ها و توقع هاتون نگذرید . 

مثل دخترایی که بخاطرعشق از درس و کار و خانواده و سفر و خونه و اینا میگذرن .. 

بگذریم. اینا همش ثابت میشه به هرکسی من دخالت نمیکنم💕موفق باشید

20 میلیون زیاده 😳😳😂 با 20 میلیون حقوق چقد باید خرج نکنی تا ی مسکن مهر بگیری چند سال ؟

اگه خرجای اضافه نکنی و پس اندازع و طلا

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

عزیزم چه ربطی داره؟من فقط گفتم بخاطر یه عشق ساده از خواسته ها و توقع هاتون نگذرید . مثل دخترایی که ب ...

نمیگم بخاطر عشق 

کلا میگم

اتفاقا یسری توقع ها بیجاست از هردو طرف

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
شما تو چه سالی گیر کردید؟؟؟۲۰ میلیون به وسط ماهم حتی نمیرسه البته با وجود اجاره و قسط میگم

عزیزم ما با پنج ملیون تونستیم زمین بخریم🙄دیگه شماها انقد خرج کردین براتون این مبلغ کمه

2810