2777
2789
چون پول نداره پس خداحافظ

دیگه زیر خط فقر بودن ضایعس

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون وقتی دختر قانع باشه و کم توقع . پسرم کم کم دیگه تلاشی واسش نمیکنه و قدر کم توقع بودن دختر رو نمی ...

ارزش دختر اینه که باهاش مثل ملکه رفتار بشه بعد ارزش پسر اینه که مثل ببخشیددددد سگ ازش کار گرفته شه؟؟

بحث تلاش نیست دیگه وضعیت مملکت اینه هرچقدر سگ دو بزنی نهایت پسرفت نکنی چه برسه پیشرفت

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
چون وقتی دختر قانع باشه و کم توقع . پسرم کم کم دیگه تلاشی واسش نمیکنه و قدر کم توقع بودن دختر رو نمی ...

اینجورم نیست مرد با مرد فرق داره همونطور زن با زن فرق داره من خیلی بدا پیشرفت همسرم تلاش کردم هروز میگخ باید لطفهای تورو جبران کنم فقط خدا بهم عمرشو بده 

2805
بشین تا اخر عمرت پس حسرت کسی ک دوسش داشتی رو بخور

چند سالته؟

وقتی ازدواج کردی و بعد روز عشقش خوابید و خیانت کرد میبینمت..

چیزی که زیاد دیدم از این عشقا بوده تا دلت بخواد اطلاعات دارم راجبش و همه ی حرفام ثابت شدست. عزیزم من نمیگم از عشقت بگذر میگم معیارات رو نیار پایین پشیمون میشی  و گرنه هرکاری خودتون دوست دارید بکنید من راهنماییمو گفتم🤝🙃

تو تورم 50 درصدی اصلأ ضایع نیست

پس چیکار کنن؟ 

نباید تلاشی کنه؟ 

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

مبارکتون باشه ندیدم چی گرفتید که نظر بدم.نوشتم ضروری ترین ها فقط

اگر از سرویس چوبات صرفه نظر کنی ویخچال ساید نگیری تیوی کوچیک بگیری شاید بشه جمع کرد تو تاپیکام هست چی گرفتم من حتی دیگه پولم نرسید ماشین ظرفشوی بگیرم نگرفتم 

اینجورم نیست مرد با مرد فرق داره همونطور زن با زن فرق داره من خیلی بدا پیشرفت همسرم تلاش کردم هروز م ...

عزمزمه بله صحبت شما فرق داره من نمیگم کنارش نباشید تو سختی ها . من میگم معیار هاتون رو نیارید پایین.

مثلا یه سری از دخترا با یه پسر ده پله پایین تر از خودشون ازدواج میکنن وبه همه چیز قانع میشن بخاطر عشق . خب این دختر معیار هاش از اول بالا بوده و بخاطر عشق پایین آورده و بعد ازدواج مسلما پشیمون میشه.

اقااااا من تو خونه پدری تو رفاهم رفاه کامل شاید من نخواستمش با این حقوق وضع سر کنم

اینا ول کن ازدواج باید عاقلانه باش نه احساسی آدم باید شرایط بسنج وگرنه عشق بی پول آخرش افسردگی مگه همه چیز عشق 

2810