2777
2789
منم میگم دختر مردمو بازی نده وقتی پول نداره اینم اسباب بازیش نیست تو رابطه بی هدف باشه و کیسای بهترو ...

من واقعا حس قربانی ندارم همین قدر که اون از این رابطه سود میبره منم میبرم بعدم هر مردی اومد که تو زندگیت نباید که زنش بشی من یکساله نیست میشناسمش کو تا ازدواج هنوز زوده

واقعا ؟ چرا؟

چون وقتی دختر قانع باشه و کم توقع . پسرم کم کم دیگه تلاشی واسش نمیکنه و قدر کم توقع بودن دختر رو نمیدونه و ارزش دختر از نظرش میاد پایین. اکثرا به اینجور زنا خیانت میشه چون اولیتشون به جای اینکه خودشون باشه شوهرشونه و فکر میکنن اگر توقع شون کم باشه و از این کارا کنن خیلی دختر خوبین و ایده آلن در صورتی که خیلی ضربه میخورن و اصلا جذاب نیستن . مشکلش هم اینه ک فکر میکنن اگه پر توقع باشن کسی گیرشون نمیاد. من نمیگم پرتوقع باشید ولی از توقع ها و آرزوها و خواسته هاتون بخاطر عشقی که دو روز بعد می‌خوابه و فرداش مشخص نیست نیارید پایین. 🤝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شما کجا زندگی میکنی که بشه با سیصد وسیله خرید ۳۰۰ داد خونه تمام بشه بره🤪🫠

تهران

۳۰۰پول پیش خانه

۳۰۰وسایل اولیه زندگی ساده

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

حالا خونه آنچنانی و مراسم آنچنانی نباشه نمیشه؟؟؟

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

با سیصد نمیشه جمع کرد جهیزیه دو تا فرش گاز یخچال پیشه فقط

بله درجریانم میگم که در ساده ترین حالت با وسایل ضروری اول زندگی رو شروع کنیم بخوایم میشه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

من واقعا حس قربانی ندارم همین قدر که اون از این رابطه سود میبره منم میبرم بعدم هر مردی اومد که تو زن ...

من به رل زدن اعتقادی ندارم اگ میخاد اشنا بشیمم باید ب قصد ازدواج بیاد

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

2810