2777
2789
عنوان

بهونه گیر بودن شوهرم🥴😮‍💨😮‍💨

174 بازدید | 16 پست

شوهرم اومد خونه بعد از سلام و اینا فورا رفت اشپزخونه دید صدای لباسشویی میاد ۴ دیقش مونده بود تموم شه گف مگه بهت نگفتم اوج مصرف لباسشویی روشن نکن اه، منم بهش گفتم یه ساعت قبل زده بودم دیدم لباسا پر از کفه مجبور شدم دوباره بزنم اخه لباسای بچه یود و ممکنه لازم بشه. برگشت گف واسه من مرثیه نگو که بگو ببخشید ، منم گفتم مجبور بودم و اینا عمرا بهت ببخشید بگم تو بد رفتاری کردی نه من. بعدشم شوهرم لباساشو پوشید رف.والا هر چند مدت یبار به یه چی گیر میده یبار گیر میداد که اطراف سینک طرفشویی رو خشک نمیکنی تختش باد میکنه یه وقت هیچیشم نیستا کاملا سالمه تااالان چون من خشک میکنم. وامیستاد بالا سرم میگف واااای یه قطره اب افتاد اطراف سینک. الانم مرضش افتاده رو لباسشویی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بساط سکستون به راهه؟؟

نه بابا بچم ۸ ماهشه خودشم بدخواااااب. شوهرم تا شب سرکاره. بعدشم بچه میخابه دو دیقه یبار بیدار میشه. دو هفته یباری ماهی یباری به زور

واقعا برام عجیبه پیرمرد اینجوری زیاد دیدم ولی جوون ندیدم اصلا

اینم چون خونوادش اینطوریه ، کپی اونا رفتار میکنه. هرچقدم رفتار خوب داشته باشه این کاراش رو مخمه عادی نمیشه واسم. خسیس بازی تو ذاتشونه که یه وقت مجبور نشن پول اضافی خرج کنن

اینم چون خونوادش اینطوریه ، کپی اونا رفتار میکنه. هرچقدم رفتار خوب داشته باشه این کاراش رو مخمه عادی ...

دقیقا به نظر منم شوهر دوستم خسیسه ،حالا بعضی وقتا یه خرجایی میکنه ولی ذاتش خسیسه