2777
2789
عنوان

دخترای باکره حاضرید با پسری ازدواج کنید که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5296 بازدید | 234 پست
برعکس کسی که خییلی زود ارضا میشه یعنی نه خودارضایی میکرده نه رابطه ای داشته و همچین آدمی هم وجود خار ...

شاید اون طرف مشکل دیر ارضایی داره. اشتباهه ما ربط میدیم ب اینکه هرکی دیر ارضا هست یعنی در گذشته خیلی رابطه داشته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطقی و درستش همینه ولی اکثرا اینجوریه که کسی و انتخاب میکنن که دلشون بخواد نه منطقشون

موافقم چون اولش اوج هیجان و دوپامینه به مرور مشخص میشه

از امار طلاق ها مشخص میشه

شاید اون طرف مشکل دیر ارضایی داره. اشتباهه ما ربط میدیم ب اینکه هرکی دیر ارضا هست یعنی در گذشته خیلی ...

متوجه منظورم نشدی 

دیرارضایی اصلا قضیه اش فرق داره و کسی که این مشکل رو داره ممکنه اصلا تو ارتباط به ارضا نرسه و خسته بشه کسی که دیرانزالی داره کاملا تو چند بار ارتباط داشتن باهاش شما متوجه مشکلش میشی چون به ندرت ارضا اتفاق میفته 

2805
موافقم چون اولش اوج هیجان و دوپامینه به مرور مشخص میشهاز امار طلاق ها مشخص میشه

اسی من نامزدم مذهبی بود و واقعا سر بزیر هم بود قبل از منم بل کسی نبود بعدا که شد نامزد من رفت خیانت کرد پس رو چیزای دیگه تمرکز کن نه همچین موضوعی 

موافقم چون اولش اوج هیجان و دوپامینه به مرور مشخص میشهاز امار طلاق ها مشخص میشه

بله

البته‌ در مورد خانوم ها اطلاع ندارم ولی آقایون اوایل آشنایی و ازدواج غالبا بسيار مهربون و حرف گوش هستن ولی هر چی جلوتر بری سردتر و نامهربونتر و بی احساس تر میشن

متوجه منظورم نشدی دیرارضایی اصلا قضیه اش فرق داره و کسی که این مشکل رو داره ممکنه اصلا تو ارتباط به ...

نامزد من بخواد دست خودشه میتونه بعد نیم ساعت یا ی ساعت ارضا شه یعنی قبلا رابطه داشته دیر ارضا میشه؟؟ 

اسی من نامزدم مذهبی بود و واقعا سر بزیر هم بود قبل از منم بل کسی نبود بعدا که شد نامزد من رفت خیانت ...

عزیزم شما از کجا میدونی فقط من روی این موضوع تمرکز کردم

ذات ادم ها به مرور مشخص میشه 

حتی علم روانشناسیم میگه کسی که تو زندگیش بیشتر از ۲،۳نفر بوده به احتمال ۸۰درصد خیانت میکنه

واون ادمم مذهبی نما بوده عزیزم

نامزد من بخواد دست خودشه میتونه بعد نیم ساعت یا ی ساعت ارضا شه یعنی قبلا رابطه داشته دیر ارضا میشه؟؟

نیم یک ساعت احتمال دارا طرف چیزی استفاده میکنه من حالت نرمال رو گفتم بین ۵ تا ۱۲ دقیقه آیت حدودا 

بلهالبته‌ در مورد خانوم ها اطلاع ندارم ولی آقایون اوایل آشنایی و ازدواج غالبا بسيار مهربون و حرف گوش ...

خود واقعیشون مشخص میشه

کاهش دوپامین مثبتم جز عوامله

عزیزم شما از کجا میدونی فقط من روی این موضوع تمرکز کردمذات ادم ها به مرور مشخص میشه حتی علم روانشناس ...

بنده خودم روانشناس هستم و کلی کیس دارم که قبل ازدواج با چندین نفر ارتباط جنسی داشتن و بعد از ازدواج اصلا سمت این مسائل نرفتن و مشکل خانوماشون چیز دیگه ایه در ارتباط با اون آقا عصبی بودن و...

طرف من مذهبی نما نبود با صیغه کردن سر خودش رو کلاه میذاشت همین اینم توجیه

2810