2777
2789
عنوان

دخترای باکره حاضرید با پسری ازدواج کنید که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5480 بازدید | 234 پست
الان باکره ها و نجیبا بدبختن به چشم کسی نمیان

روستا و شهرستان رو کار ندارم ولی شهرای بزرگ اونجور ک من تو خوابگاه. دانشگاه. اجتماع دیدم خیلی از دخترا باکره نیستن. یکی از دوستام 3سال با ی پسر رابطه داشت پسرا تاجر بود در آخر ازدواج کردن. یا 5تا از همکلاسی هام با دوس پسراشون ازدواج کردن رابطه هم داشتن ولی خب همه اینجور نیستن. ازدواج سنتی اکثرا باکره بودن مهمه 

ببین‌با قطعیت بهت میگم از خدا بخواه بهترین مردو نصیبت کنهقول میدم بهت یه فرشته نصیبت میکنه نذار باور ...

منم ادم مذهبی نیستم ولی خدارو قبول دارم ادم بدیم نیستم ولی خدا هیچ وقت ب دعاهای من جواب نمیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل زندگیشون خلاصه شده تو این ک خون بیاد کل زن تو ی تیکه پرده خلاصه میشه

دقیقا،، کلا تو جوامع مردسالار زنها دغدغه اولشون اینه بعنوان کالای جنسی چقدر خواهان و قیمت دارن ، 

کل هم و غم زندگیشون همینه فقط

💍🩷
باور کنین خیلی از جوون‌ها به درک درستی از واقعیت ازدواج نرسیده و نمی‌رسن، ولی این حس عقب بودن از دیگ ...

برای دختر پسرای قدیم بود جدیدا اینطوری نیستن البته فرهنگ شهرها متفاوته

2805
اخه الان ۹۰ درصد به زندگی زناشویی پایبند نیستن بعد آدم براش گذشته مهم باشه؟من نامزدم خادم کربلا بود ...

عزیزم مجبور نیستیم که ازدواج کنیم و خودمون رو تو دردسر بندازیم 

قرار هم نیست چون الان خیانت و طلاق زیاد شده چشممون رو روی گذشته ببندیم 

علاوه بر اینکه گذشته پسرا خیلی اوقات تو ایندشون هم تاثیر داره و موجب خیانت میشه 

بلکه هزار نوع بیکاری جنسی هم می‌گیرین 

در مورد شما هم بگم که من فهمیدم کربلا رفتن و مسجد رفتن نمیتونه نشانه پاکی باشه آنقدر که تو این زمونه مردم دو رو زیاد شدن

من خودم کارما هستم

تفاوتشون چیه ؟

توی رفتار و گفتارشون مشخصه و یه سری چیزا که نمیتونم اینجا بگم در مورد رابطه 

بزار جسم رو ول کنیم بریم سر روحیات 

مثلا دیدی یه مدت این حرف باب شده که دخترا لاشی پسندن؟

دلیلش اینه پسر با تجربه و با گذشته خراب عموما خوب میدونه چه رفتاری داشته باشه چه حرفایی بزنه و هل هم نمیشه..

پسری که تجربه ی اولش باشی به راحتی صمیمی نمیشه و استرس هم داره..

روستا و شهرستان رو کار ندارم ولی شهرای بزرگ اونجور ک من تو خوابگاه. دانشگاه. اجتماع دیدم خیلی از دخت ...

اوناهم خیلی ریسک بزرگی کردن ببخشیدا یهو میومدیمو میدیدم طرف بکن درو بود چی؟

ایدز و زگیل رو خودش زودتر از تو میفهمه. نمیاد زن بگیره

اتفاقا حداقل هفته ای یک بار میبینم تو نی نی سایت تاپیک زدن که زیگیل تناسلی گرفتن در صورتی که قبل ازدواج رابطه ای نداشتن 

ایدز هم که نشانه ای نداره 

من خودم کارما هستم

2810