2777
2789
عنوان

دخترای باکره حاضرید با پسری ازدواج کنید که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5485 بازدید | 234 پست
من خودم تا حالا حتی دوس پسرم نداشتم چجوری بفهمم طرف مقابلم رابطه جنسی نداشته من برام مهمه

ببین‌با قطعیت بهت میگم از خدا بخواه بهترین مردو نصیبت کنه

قول میدم بهت یه فرشته نصیبت میکنه 

نذار باورای بقیه و اون چیزی که اجتماع میگه باوراتو تغییر بده

تو از خدا بخواه و‌بابتش دعا کن بهت داده میشه

من نه مذهبی ام نه با حجاب 

ولی با ایمان بهت میگم دعا کردن کن فیکون میکنه

همه چیو‌باهم بخواه از خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه ی پسر تا سن ۴۰ هم ازدواج نکرده ولی رابطه نداشته باشه من همیشه ب این پسرا شک داشتم

نه یا رابطه داشتن یا گیرشون نیمده خودارضایی کردن یه سریام از زنای اون کاره چندششون میشه

2805
بله خیلی وقت‌ها فشارهای جامعه، خانواده، حس عقب بودن از متاهل‌ها و ... باعث میشه طرف حس کنه مجبوره از ...

نه گلم

مطمئن باش هیچ پسری واسه این چیزایی که شما گفتی ازدواج نمیکنه. مخصوصا پسرای ۳۰ به بالا

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
شما کنکاش کن ( خخخخ) (:من در شان خودم نمی بینم به این مسائل فکر کنم و راجع بهش سوال بپرسم.اصل رو ب ...

تو دیگه خیلی خوبی خخخ

پس من به این چیزا فکر میکنم که ایدز نگیریم و یه پسر زیگیلی نره تو پاچم 

تو به حاش به اورانیم غنی شده فکر کن 

من خودم کارما هستم

الان باکره ها و نجیبا بدبختن به چشم کسی نمیان

مهم نیست

ادمای نجیب یکی از ویژگی های خوبشون همین جلف نبودنشونه

نگران نباش اونی که باید بپسنده میپسنده مهم نظر خوده آدمه

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔
تو دیگه خیلی خوبی خخخپس من به این چیزا فکر میکنم که ایدز نگیریم و یه پسر زیگیلی نره تو پاچم تو به حا ...

ایدز و زگیل رو خودش زودتر از تو میفهمه.  نمیاد زن بگیره

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

همونطور که دختری که باکره نیست میره ترمیم میکنه و خودشو افتاب مهتاب ندیده نشون میده برای پسری که با چندتادختررابطه داشته قبلا کاری نداره که نشون بده دفعه اولشه داره اینکارو میکنه عزیزم اینا همش کلاه گذاشتن سرخودمونه ادم باید ذاتش درست باشه باید توزندگی مشترکش فقط به زنش یاشوهرش وفادارباشه

نه گلممطمئن باش هیچ پسری واسه این چیزایی که شما گفتی ازدواج نمیکنه. مخصوصا پسرای ۳۰ به بالا

باور کنین خیلی از جوون‌ها به درک درستی از واقعیت ازدواج نرسیده و نمی‌رسن، ولی این حس عقب بودن از دیگران، اینکه دخترخالم بچه‌دار شده من هنوز مجردم، همکارم زن گرفته من نه، اینا احساس نیاز به ازدواج ایجاد میکنه برای فرد

2810