2777
2789
عنوان

دخترای باکره حاضرید با پسری ازدواج کنید که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5485 بازدید | 234 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردها همشون قبل ازدواج تجربه کردن ،حالا شما باز نگران‌ این باشید شب اول خون نیاد چقدر بد میشه😂واای ...

کل زندگیشون خلاصه شده تو این ک خون بیاد کل زن تو ی تیکه پرده خلاصه میشه 

کارمای جنسی چیه ؟

دوست عزیز نمیگنجه اینجا تایپ کنم پیشنهادم اینه راجع بهش مطالعه و تحقیق کنین اگر آدما مفهوم عمیق این عمل مقدس رو میدونستن هرگز اونو با هر کسی به اشتراک نمیذاشتن و خودشونو آلوده نمی کردن اونم واسه چند لحظه شهوت 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
کمترین کاری که انجام میدن خودارضایی از سال ۹۵ دارم مشاوره میدم و جنس مرد رو ۹۰ درصد میشناسم

حالا باز خودارضایی رو میشه قبول کرد 

ولی رابطه جنسی یه سطح دریدگی بیشتری میخواد 

من خودم کارما هستم

دقیقا 👍و این حرفای روشن فکری که گذشته مهم نیست انگار فقط برای مردا صدق می کنههمین سایت اگر یه دختر ...

اره بابا دو تا میکروفون گرفتن دستشون اومدن تو اینستا حرفای کلیشه ای میزنن عادی سازی کنن

گذشته طرف برام مهم نیست پول برام مهم نیست اله بله همش چرته همینا رو موقع ازدواج ببین چیکار میکنن

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔
کمترین کاری که انجام میدن خودارضایی از سال ۹۵ دارم مشاوره میدم و جنس مرد رو ۹۰ درصد میشناسم

ممکنه ی پسر تا سن ۴۰ هم ازدواج نکرده ولی رابطه نداشته باشه من همیشه ب این پسرا شک داشتم 

حق گفتی😂

😘😘

اینجا فکر میکنن اگر دختری رابطه داشته حتما همه جا جار می زنه و تعدادشونم کمه!

یا مردا از شکم مادر که خارج میشن درجا باکرگی رو از دست میدن

این حرفا فقط مردهارو پرو تر میکنه

چقد دلت خوشه. نصف بیشتر دوستام باکره نبوده با دوس پسراشون یا سنتی ازدواج کردن. اینم مطمئن باش اکثر م ...

الان باکره ها و نجیبا بدبختن به چشم کسی نمیان 

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 
حالا باز خودارضایی رو میشه قبول کرد ولی رابطه جنسی یه سطح دریدگی بیشتری میخواد

اخه الان ۹۰ درصد به زندگی زناشویی پایبند نیستن بعد آدم براش گذشته مهم باشه؟من نامزدم خادم کربلا بود خیرسرش من اولین نفرش بودم بعدا فهمیدم رفته بل ۴ تا زن

شما کنکاش کن ( خخخخ) (:من در شان خودم نمی بینم به این مسائل فکر کنم و راجع بهش سوال بپرسم.اصل رو ب ...

بله خیلی وقت‌ها فشارهای جامعه، خانواده، حس عقب بودن از متاهل‌ها و ... باعث میشه طرف حس کنه مجبوره ازدواج کنه و بعد ازدواج هم به همین خاطر متعهد نباشه

2810