2777
2789

۱.اول از همه بگم من خیلی بدنم جوش میزد تا بستون هرموقع چایی دم میکردم دارچین هم مینداختم تو چایی جوشا بدنم خیلی کمتر شدن، بعد تو اینستا دیدم برای اونایی که تنبلی تخمدان دارن دارچین خیلی مفیده، امتحانش ضررنداره اگه حساسیت ندارین.

۲. من برای یه مشکل دیگه ای به پزشک مراجعه کردم و دوتا پماد داد به من، یکی دالازان ۱ درصد و یکی دیگه باکتروماد تو نت سرچ کردم دوتاش برای اکنه هم استفاده میشه من روی جوشای بدنم زدم و تاثیر مثبتی دیدم ازشون اینم اگه حساسیت نداشتید میتونید استفاده کنید.

۳.اسکراب بدن تاپ شاپ فوق العاده خوشبوعه و بعد استفاده بدن نرم و خوشبو میشه😁

۴. ژل بهداشتی بانوان دیترون، خیلی خیلی خیلی خوبه بوی خاصی نداره یه جورایی مثل اویشنه بوش اصلا بوی تندی نداره خشک هم نمیکنه اصلا، هروقت رفتید حموم استفاده کنین 

۵.ژل آنتی ایج (خیار) سودا خوبه ولی نه در حدی که بگم فوق العادس نه معمولیه من راضیم ازش

۶.لوسیون بدن ارگان شون خیلی خوشبو و سبکه

۷. پودر فیکس تاشکو هم قیمتش مناسبه هم تا شبم ارایش بمونه رو صورت اصلا تکون نمیخوره خیلی راضی بودم ازش

۸.ضدافتاب رنگی و بی رنگ شون هم سبکه هم رنگیش کاور خوبی داره

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید