2777
2789
عنوان

چه استایلی کنسله پارت نمیدونم چندم🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 93 پست
حققق😂😭مخصوصاً اونا که بالا تنه بزرگ دارنخیلی عجیب میشن😑😂

الان دیگ اکثرا همینن 🤣

رو عضله های بازو کار میکنن پاها هم ک خدا بزرگه 😔

وای کارگو اصن به پسرا نمیااااد یبار رو یکی داشتم کراش میزدم با کارگو دیدمش به گوه خوردن افتادم 😔🤣

[army]   (:...I could see the sunshine

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسری که شبیه کره ایا نباشه کنسله✅️

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

الان دیگ اکثرا همینن 🤣رو عضله های بازو کار میکنن پاها هم ک خدا بزرگه 😔وای کارگو اصن به پسرا نمیااا ...

نه اینا دیدی چهارشونه ولی پاهای لاغر کشیده؟اسمینی میپوشن سمیههههه

شلوار معمولی مگه چشه🥹😂کارگو منم نمبتونم کراش بزنم:/😂

2805
نه اینا دیدی چهارشونه ولی پاهای لاغر کشیده؟اسمینی میپوشن سمیهههههشلوار معمولی مگه چشه🥹😂کارگو منم ن ...

جین قشنگه

شلوار اسکینی نه ولی تفنگی و راسته هم خوبه

کارگو نهههه

پاره و پوره

رنگ سفید🗿

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نه اینا دیدی چهارشونه ولی پاهای لاغر کشیده؟اسمینی میپوشن سمیهههههشلوار معمولی مگه چشه🥹😂کارگو منم ن ...

خیلیییییی 

اصن پسرایی ک اسکینی میپوشن دید خوبی ندارم نسبت بهشون 😔

همش حس میکنم الان میوفته شرفشون میره 😔🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
جین قشنگهشلوار اسکینی نه ولی تفنگی و راسته هم خوبهکارگو نههههپاره و پورهرنگ سفید🗿

جین بگ خیلی کراشهههه🛐 پاره پوره ام باشه دیگه عالی میشه البته اگه بدون پشم باشن😔😂

ولی بنظرم با کارگو خیلی رو مخ میشه استایلشون 

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

جین بگ خیلی کراشهههه🛐 پاره پوره ام باشه دیگه عالی میشه البته اگه بدون پشم باشن😔😂ولی بنظرم با کارگ ...

بگ ندوس😂

پاره پوره ام متنفرممممم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
بگ ندوس😂پاره پوره ام متنفرممممم

پس چرا با بگ و پاره پوره انقدر کراش میشن تو کیدراما😂

نمیخوامممم

2810