2777
2789

من لنز خریدم هفته ای یک بار ازش استفاده میکنم مثلا ۸ ساعت اینا تو چشممه منتهی مشکلی که دارم اینه من متوجه میشم یه چیزی تو چشممه یکمم تاره دورو ورش ولی ازاردهنده نیست برام دیگه بعد ۴ ساعت ازاردهنده میشه و چشمم رو خسته میکنه و اذیت میکنه

ولی هرچی هست بعد اینکه درمیارم چشمم قرمز نیست و هیچ مشکلی ندارم

میخوام بدونم ممکنه به چشمم اسیب بزنه لنز؟چون دارم حسش میکنم و شاید اینکه من دارم لنزو حس میکنم و دورورش تاره طبیعی نیست

احساس میکنم زیاد رو این موضوع حساس شدم شاید

اینم بگه بهترین برنده و مایع لنزمم خارجیو خوبه حواسمم هست لنز الوده نباشه و برعکس نمیزارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خشکی چشم داری شایدشب ها قطره ی چشم استفاده کن قبل از گذاشتن خوب لنزتو با مایع لنز شست و شو بده

میدونی من اصلا اذیت نمیشم وقتی لنز تو چشممه ولی ذهنم همش داره سرزنشم میکنه که چرا لنز گزاشتی اگه زخم قرنیه بگیری اگه فلان. و…. چون چند نفر بهم گفتن این احساس طبیعی نیست و نباید حس کنی چیزی تو چشمته

میدونی من اصلا اذیت نمیشم وقتی لنز تو چشممه ولی ذهنم همش داره سرزنشم میکنه که چرا لنز گزاشتی اگه زخم ...

من هر روز لنز میزارم تا عصر هم دانشگاهم چیزی نشده چشمم 

مراقبت باید کنی

2810