2777
2789
عنوان

بچه سه سالم همه روزو میخاد با من بازی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 23 پست

هوش هیجانی و هوش تخیل بالا داره 

چقدر خوب بهت تبریک میگم 

خدا شکر کن یه بچه عصبی پرخاشگر افسرده گوشه نشین بیمه بچه ناسازگار با محیط نداری 

رو خودت کار کن بچه سالم همینه 

تایم کیفی هم خوبه مثلا روزی دو بار به مدت یک ساعت زمان اختصاصی مادر و فرزندی باشه. نه موبایل و تلویزیون باشه نه کارهای خونه . تو اون ساعت ها سیرش کن هم بازی هم آموزشی هم توجه کامل . اینجوری بقیه روز وقتی بهش می‌گی الان نه یا الان خودت بازی کن راحت تر قبول می‌کنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاملا طبیعیه

اگه میتونی ببرش پارک که انرژی اش کاملا تخلیه بشه البته برای الان که هوا سرد شده خانه بازی هم خوبه

به عنوان پیشنهادی که از روی تجربه ست ، براش هر کارتونی رو نزار مخصوصا کارتون های اکشن

مثلا مرد عنکبوتی واقعا برای سه سال مناسب نیست

(:
بخدا اینقدر تو بازی مبارزه منو زد ک خسته شدم دائم میگه من عنکبوتی ام تو هالک باش و صداتو کلفت کن حرف ...

دلم ضعف کرد براش شاید چون بچه ندارم اینجوریه😂😂😍😍

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
دلم ضعف کرد براش شاید چون بچه ندارم اینجوریه😂😂😍😍

خیلی بچه خوبیه و قیافش هم خیلی خواستنیه سفیدبرفیه موهاش طلایی دماغ و لب کوچولو چشما درشت دلم میخاد بخورمش ها اما خیلی انرژی میگیره ازم .کاش نزدیکم بودی میومدی باهاش بازی میکردی

خیلی بچه خوبیه و قیافش هم خیلی خواستنیه سفیدبرفیه موهاش طلایی دماغ و لب کوچولو چشما درشت دلم میخاد ب ...

خداحفظش کنه عزیززززم از طرف من ببوسش😂😍

اره واقعا کاش🥲

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱