2777
2789

من رفتم قرصشو از دکتر گرفتم ک افسردگیم خوب شه بتونم یکم نرمال بشم

عوارضش از افسردگی خیلی بدتره 

خستگی شدید و لرز دارم، حالت تهوع و ....

این چ وضعشه😣

چرا درست نمی شم بچه ها

چند ساله با همین خستگی شدید و وسواس فکریم درگیرم

مزاجم طبیعتا همینه

خدایا چرا منو اینجوری آفریدی

امروزم دکتر گف هورمون مردانت یکم درصدش بیشتره 

من نمیخوام اینطوری باشه

قرصا هم همه عوارض دارن😔

بله من در Spain زندگی میکنم،بدونِ S.
من قبلا مصرف کردم ،بعد مصرفش اینطوری بودم که انگار دارم تلویزیون تماشا میکنم یا خواب میبینم ،حس میکر ...

متوجه نشدم این یعنی خوبه که اطراف شما مثل ی فیلم بنظر برسه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا این حد نه عزیزم ،فکرم خالی بود درکل ،یه حس رویایی طور داشتم ،خیلی راضی بودم ،منی که کل روز نشخوار ذهنی میکردم و غم و افسردگی نابودم کرده بود فکرم ازاد شده بود

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
2805

من با تجویز دکتر مصرف میکردم اینم بگم، سرخود اصلا

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
تا این حد نه عزیزم ،فکرم خالی بود درکل ،یه حس رویایی طور داشتم ،خیلی راضی بودم ،منی که کل روز نشخوار ...

آها منم همش تو خیالم..امیدوارم منم بزودی خوب شم، التماس دعا

آها منم همش تو خیالم..امیدوارم منم بزودی خوب شم، التماس دعا

طبق دستور دکتر پیش برو عزیزم ، حتما خوب میشی ، من شب و روز به فکر خودکشی بودم ولی الان نه ، تاثیرش خوب بود ،خوش خلق شده بودم یکم میخندیدم روحیم بهتر شده بود