2777
2789
عنوان

این حسو حالو برای همتون آرزو میکنم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ب ما هم حق میدی خسته شیم یا نه؟هی آشپزی کنیم شما بخورین هی دستمال کشی گردگیری مهمون میاد خونه ب ...

شما تو جامعه کار واقعی کردی؟الان باید پولو از زیر سنگ بیاری بیرون.همین چن روز پیش خوندم که مردا زودتر از زنا فوت میکنن.خب دلیلش چیه؟کسیم نمیگه خانم ها زحمت نمیکشن ولی اینکه خوشحال باشی که شوهرت نیست و آرزو کنی که کاش بیشتر از این نبودانا پیش بیاد انصاف نیست

هیچ

2805
شما تو جامعه کار واقعی کردی؟الان باید پولو از زیر سنگ بیاری بیرون.همین چن روز پیش خوندم که مردا زودت ...

کار واقعی دیگه چیه؟ چقدر بزرگ میکنی کار کردنو کل خاندانم خانما شاغلن همپای مردا تازه کار خونه و بچه داری هم به عهدشون انقدر بزرگنمایی نمیکن

حتما اون مرد خوب نیست اخلاقاش که نبودش باعث خوشحالیه 

غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی/نمیدونم با کیایی تو کدوم حال و هوایی کاشکی میگفتی کجایی تا بگم چیکار کردی/دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی/بغض وحشی تو گلومه شب و عکسات رو به رومه دیگه طاقتم تمومه منو بی قرار کردی   گاهی بی هوا حالم خوب میشه غمی که رو دلم گذاشتی لحظه ای رهام میکنه با خودم میگم یعنی داری تقاص پس میدی که دلم اروم گرفته...  شب یلدای سال 400 خود خود کابوس بود...من اون شب مردم از اون شب منتظرم جواب کاری که با من کردی رو بدی با تمام وجود بدون کوچکترین شک و دلسوزی جوری که گاهی از این همه اطمینان میترسم درست شبیه وقتی که مطمئن بودم برمی گردی و تو برگشتی ! از دست من کاری برنمیاد فقط خدا میدونه چیکار کردی...اینجا مینویسم تا یادم نره 

شما تو جامعه کار واقعی کردی؟الان باید پولو از زیر سنگ بیاری بیرون.همین چن روز پیش خوندم که مردا زودت ...

ما که نمیگیم نباشه

ولی بعضی وقتا نیاز هست که هردو طرف تنها باشن . مسافرت برن 

ما که مسافرت نمیریم 

بعد عمری چند سال زندگی اولین باره خونه نیست  انگار راحت تریم 

شوهرم وقتی خونس انگار پادگانه 

سرپا باید هعی چشم چشم کنی فقط بدویی 

ولی الان خونه تا سه چهار ساعت بهم ریختس کسی نیست بگه از صبح تاحالا چیکارمیکردی خونه کثیفه 

یا چرا شام نداریم 

یا بگه این چیه گذاشتی  اینم شد غذا 

ببین شوهر من بلدش جوریه که مثلا کنترل کنارشه به من میگه کنترلو بده دستم مرد مگه چلاقی بردار خب .یا ب ...

چقد شبیه آبجی منه(رفیقم تو خوابگاه).....صدام میزنه میگه ملی بیا آشپزخونه...میرم کنار شیر وایمیسته لیوانو میده دستم میگه برام آب بریز......بهش میگم مرض داری منو از تو رخت خواب میکشونی بیرون😂؟ میگه خیلی رفته بودی تو خودت ب من توجه نمیکردی 

خدایی در بدترین شرایطی ک مثلا با دوس پسرم بحث مون شده بود و افسرده شده بودم خودش دس ب کار میشد منو میخندوند.....همیشه بهم میگفت ول کن پسره رو خودتو عذاب نده این آدم درستی نیس

ببین این چلاق بودن نیست میخواد بهش توجه کنی دوستت داره 

گاهی اوقات نبین کخ میریزه وقتی یکیو دوس داری بیشتر کخ میریزی😂💙

اینقدر کا کردنتون رو نزنین تو سر زنا 

زن شاغل هم تو این جامعه کم نیست

بعدشم اون سختی وبدبختی که زنا تو جامعه میکشن مردا نمیکشن

چقد شبیه آبجی منه(رفیقم تو خوابگاه).....صدام میزنه میگه ملی بیا آشپزخونه...میرم کنار شیر وایمیسته لی ...

چند سال بااین ادم زندگی کردم برای توجه این کارو نمیکنه 

نمیگم مرد بدیه ها نه  ولی خب این اخلاقو داره که خودش کارشو انجام نمیده  بچه هام مثل خودش کرده  نکه از بس میبینن باباشون تو اشپزخونس ولی صدا میزنه بیا چای بریز  اینام یاد گرفتن 

اینقدر کا کردنتون رو نزنین تو سر زنا زن شاغل هم تو این جامعه کم نیستبعدشم اون سختی وبدبختی که زنا تو ...

والا یجور میگن انگار ما بیکار صبح تا شب لم دادیم تو استراحتیم .

ما زنا هم کارای خودمون داریم 

کار خونه 

اشپزی 

درس بچه ها 

سرو کله زدن با شوهر 

با بی پولی میسازیم 

با بیکاریش میسازیم .

شوهر من تا همین چند وقت پیش بیکار بود  پول نداشتیم نون بخریم  پول نبود برای بچه خوراکی بخرم بره مدرسه ...

دیگه مجبور شد پاشه بره شهر دور کار کنه 

آره خودم کار میکنم

اتفاقا تو جامعه ی امروزی زنا علاوه بر کارای خونه وظایف مردارو هم به عهده گرفتن مثلا خرید بیرون یا مثلا برداشتن بچه از مهدکودک و مدرسه یا کار کردن بیرون از خونه

اینجوری نیس ک مرد کار کنه زن فقط نوش جان کنه 

زندگی سخت شده کار پیداکردن سخت شده ولی فوت مرد قبل از زن ربطی ب کار نداره مردا ۸۰ درصدشون از خانوماشون بزرگترن پس طبیعیه ک زودتر فوت کنن

وقتی ازدواج میکنی باید مسئولیت پول درآوردنم ب عهده بگیری اگه نتونستی از پسش بربیای پس ازدواج نکن 

2810