2777
2789
عنوان

شنبه از خونمون میرم

212 بازدید | 18 پست

دیروز اومدم خونمون شنبه دوباره برمیگردم خابگاه اصلا وقتی بهش فکر میکنم حالم بد میشه از الان هم نمیتونم لذت ببرم خیلی بهم فشار میاد پونزده ساعت راهه 

نمیخام برم 😭

چه مثِ نازم 🦩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
لعنت بهش ما که بخش شیرین ندیدیم

احساس میکنم همه یه جوری دیگه رفتار میکنن درحالی که تو اونجوری رفتار نمیکنی و اونا تورو غریبه میدونن و با کارشون خراب میکنن حالتو تازه با اون همه درس و استاد مزخرف دیگه واویلا 

هواپیما بهتر از اتوبوسه به خدا

اون کخ آره ولی اگر بخوای بری سفر خارج از کشور انقدرددددر علاف میشی که واقعا پشیمون میشی

مخصوصا اگر بخوای ارز دولتی هم‌بگیری یجور دیگه باز دردسر داره 

من یبار صبح ساعت ۵ صبح وارد فرودگاه امام خمینی شدم پرواز ۱۲ بود بعد تاخیر خورد بالاخره ساعت ۲ اون بی‌صاحب پرید ۹ ساعت تو فرودگاه واقعا متلاشی شدم جزئ بدترین سفر ها به حساب میاد 

احساس میکنم همه یه جوری دیگه رفتار میکنن درحالی که تو اونجوری رفتار نمیکنی و اونا تورو غریبه میدونن ...

وای خدایا چقد قشنگ توصیف کردی نمیدونی چقدر عذاب میکشم اونجا خیلی اذیتم بخدا 😭😭😭😭

چه مثِ نازم 🦩
این روزا گذراست بلاخره تموم میشه عزیزمدختر منم یه شهر دیگه دانشجوعه امروز انشالله میاد خیلی ذوق دارم ...

عزیزم ایشالا بسلامتی برسه واقعا خیلی سخته

چه مثِ نازم 🦩
2810