2777
2789
عنوان

سراب دل🥀🎧

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 17 پست
اسم حساب چی ! شاید اشتبا نوشتم نمیدونم گفتم یه وبلاگ تو تایپیک آخرم هست اگه خواستین بخونیدش تو امضا ...

منظورم اسم کاربری بود که بهم گفتین یکی دیگه دارم یا ندارم 

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

منظورم اسم کاربری بود که بهم گفتین یکی دیگه دارم یا ندارم

آها  حواسم نیست خب پرسیدم یه حساب دیگه دارید 

البته ببخشید که میپرسم  شاید دوست نداشته باشید بگید 

خودم یه حساب دیگه دارم  ، چند تا کاربری هم چند ماه پیش باز کردم هر کدوم رو چون  حرف از حق میردم  تعلیق دائم شدن

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها حواسم نیست خب پرسیدم یه حساب دیگه دارید البته ببخشید که میپرسم شاید دوست نداشته باشید بگید خو ...

اها نه من فقط همینه حسابم قبلیم تعلیق شد

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔