2777
2789
عنوان

سراب دل🥀🎧

175 بازدید | 17 پست

https://uupload.ir/view/mahasti_-_elahi_bemooni_34hi.mp3/

🥀💔

غمینم و تنها، به خلوت شب ها

شکسته دلم را، جدایی تو

چو شعله لرزان، چو آتش سوزان

شرر زده بر جان، جدایی تو

نه برق امیدی، نه نور نویدی

نه صبح سفیدی در این شب غم

به جان زده آذر، فراق تو دیگر

دلم شده یک سر لبالب غم

عشق تو شد چون دام بلا

کرده پریشان حال مرا

چه چاره کنم با جدایی تو

عشق تو شد چون دام بلا

کرده پریشان حال مرا

چه چاره کنم با جدایی تو

در آتش آهم، دو دیده به راهم

که بی تو اسیر سکوت شبم

بیا به کنارم، بین شب تارم

بیا که دگر جان بود به لبم

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یک ادم خوب قسمتت میشه ناامید نباش

از من دیگه گذشت ایشالله بقیه جوونا

... .و امـا نیـمه شبـى مـن خواهـم رفـت از دنـيايى كه مـال مـن نيسـت از زمـينى كـه مـرا بيهـوده بـدان بسـته انـد!️ 💔

😂شرمنده خندیدم یاد ناله های خودم افتادم اما به وقتش همه چی یک ادمی قسمتت میشه که بفهمتت بهتر ازخودت

نه ناله نبود دیگه نمیشه.بع هرحال ممنون🙏

سلام  ببخشید هی میام    حتما میگید چه گیری داده  آخه اون سایت هایی که گذاشتم  ، سومیش از پایین اصلا اشتباهه 🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیدونم چرا همچون صفحه ای باز میشه  ببخشید واقعا

این سایتشه 👇 

https://reflexology.market/downloads/depression-anxiety-cure/

الان رو این نگه  دارید  یه صفحه ی دیگه باز میشه که من همینو کپی کردم   با اینکه آدرساشون یکیه ولی نمیدونم چرا اون اشتباه میره یه صفحه دیگه   ، 

میدونم شایدم هیچ کدوم از سایت ها رو ندیده باشید  اصلا براتون مهم نباشه  ولی خب باید میگفتم 

سومی از بالا هم  همینه یه صفحه دیگه باز میشه  ولی اینه 👇

https://irneuropsycho.ir/articles/204/

🌿 سلامت باشید  

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

سلام ببخشید هی میام حتما میگید چه گیری داده آخه اون سایت هایی که گذاشتم ، سومیش از پایین اصلا ...

ممنون تشکر نه لطف میکنین

شما یه کاربری دیگه ندارین

بعد  راجب نا امیدی ها و افکاری که دارید باید گفت 

به این جهان هستی از بالا نگاه کنید که

این جهان هر چقدر تا بینهایت هم بزرگ و بزرگ باشه ولی تو مغز ما جا میشه  تنها چیزی که نمیتونیم بفهمیم ذات خداونده که از کجا اومده و چیه که معصومین هم گفتن نباید راجب این موضوع زیاد فکر کرد چون به پوچی  میرسیم  و همین طور خیلی از موصوعات این دنیا ی پست که هیچی سرجای خودش نیست شیاطین ادعای حقش رو دارن  ما رو به پوچی میرسونه  ، 

بعد هم به این فکر کنید ما تو دوره آخرالزمانیم  واقعا تو دوره آخر الزمانیم و ظهور امام زمان خیلی خیلی نزدیکه  اصلا شاید سال دیگه به کوری و کری چشم شیطان  ، 

میدونید راستش اگه راز و نیاز و مناجات با خدا نبود من  هم تا حالا خود کشی کرده بودم ، همه آدما زندگیشون پر از مشکله  ،  این که آدم هی به خود کشی فکر میکنه چون به پوچی رسیده و این پوچی به خاطر اینه که واقعا ایمان و باور نداریم اون دنیا محل و جایگاه اصلی زندگی ما آدماست و این دنیا واقعا یه خواب و یه سرابه که البته منطور از سراب توهم نیست یعنی گذراست و اخرت که نور و ظلمت از هم جدا میشه اصله ،  و بابت همه چی هم اون دنیا ازمون سوال میشه ،

بهشت و جهنم کاملا حق و واقعیته و همه ادما  روز قیامت از جهنم عبور میکنن و با توجه به تقوایی که تو دنیا داشتن سرعت عبورشون متفاوته یعنی عمون پل صراط  ، هر چه تقواشون بیشتر سریعتر عبور میکنن و کمتر تو جهنم میمونن  و بالعکس  

تو قرآن کریم که جهان مکتوب خداونده و همه ی هست و نیست ، ما آدما و دو جهان هستی توش بصورت رمزنگاری وجود داریم ،   حدود ۱۱۲  آیه اش در مورد جهنمه  که آی آدما ،

آی ادما هر کی هستین و هر چی هستین  مراقب باشید ، هشدار داده ، انذار داده   ، ما الکی و بیهوده به این دنیا نیمدیم 

خود خدا چندین بار تو قرانش گفته ملاک برتری شما بندگانم برای منی که آفریدمتون تقوا و پرهیزگاریتون ،  پرهیز از هر گناه و جهل و زشتی و پوچی و هر وسوسه و شیطانی 

همین فکر خودکشی رو مثل تمام  گناهان دیگه  خود ابلیس تو مغز انسانها هی  وسوسه میکنه  ، 

بیشترین آمار خودکشی هم برای غرب و این کشورای خدا ناباوره 

بیشترینش مال کره جنوبی و ژاپن و سوید و ایناست.

🌿معصومین این نورهایی از جانب خدا از خوف جهنم به خدا پناه میبردن بقیه که جای خود دارن

بعد هم  یه حدیث معتبر از امام صادق هست که میگه خوش به حال مردم آخر الزمان که به  زمان ظهور و اومدن مهدی و منجی بشریت نزدیکن و میتونن این زمان رو درک کنن البته منطور مردمانی که واقعا عاشق حق هستن   ،  و چقدر حدیث هست  برای شیعیان مولا علی  از معصومین  نقل شده  که مراقب خودشون باشن ، هم مراقب ایمان و افکار و سلامتی روحشون و هم مراقب سلامتی جسمشون که

موقع اومدن مهدی موعود زنده باشن  و روی مهدی رو ببینن و 

براش بجنگن 

و هم اینکه تو زمان حکمرانی پادشاه دوجهان یعنی مهدی موعود بر روی زمین  باشن   و اون روزگار که پر از عدل و داده  و هیچ جنایت و شر و پلیدی ای رو زمین وجود نداره رو ببینن 

و تو اون زمونه زندگی کنن ، زمونه ای  که زمین خود خود بهشت میشه  ، میدونم این حرفا و افکار مورد تمسخر قرار میگیره اگه واقعا ایمان به خالق یگانمون نداشته باشیم  ،  

ببخشید خیلی نوشتم   اگه حالش رو داشتین یه نگاه به وبلاگی که تو تایپیک آخرم گذاشتم بندازین 

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

شما یه کاربری دیگه ندارینبعد راجب نا امیدی ها و افکاری که دارید باید گفت به این جهان هستی از بالا ن ...

ممنونم که اینهمه وقت گذاشتین نوشتین 🙏

اسم حساب چیه

ممنونم که اینهمه وقت گذاشتین نوشتین 🙏اسم حساب چیه

اسم حساب چی ! 

شاید اشتبا نوشتم نمیدونم 

گفتم یه وبلاگ تو تایپیک آخرم  هست اگه خواستین بخونیدش 

تو امضام هم هست ، راجب همین جور چیزا و دوره اخرالزمان نوشتم توش 

خواهش میکنم 

سلامت باشید🌿

اسم حساب چی ! شاید اشتبا نوشتم نمیدونم گفتم یه وبلاگ تو تایپیک آخرم هست اگه خواستین بخونیدش تو امضا ...

وبلاگ رو همون دیشب نگاه کردم  از رو امضاتون خیلی هم خوب بود

2810