2777
2789

اون متاهله یه شهر دیگست دوره، سالی یه بار میاد خونه پدریمون 20 روزی یا یک ماهی میمونه....یادم نمیره اون روزی که از سفر اومد منو از اتاق مجردیش انداخت بیرون، وسایلامو ریخت تو اون یکی اتاقی که برا رختخواباس. من کمد نداشتم همه وسیله هام تا چند روز تو اتاقه رختخوابا پخش زمین بود...به این بهونه که من اتاقشو اتاق تکونی نکردم اینکارو کرد بعدش قفل در رو عوض کرد و کلیدشم برد. من خیلی خار شدم چون خاله ها میومدن خونمون میدیدن وسیله هام ریخته رو زمین. خودشونم میدونن که با دعوا و خفت منو از اتاقش بیرون کرد...جلو کل خانواده مادریم باهام دعوا کرد حرفایی بهم زد که سکه یه پول شدم‌.

بدجوری دلم و غرورم شکست جوری که دلم برا خودم میسوخت دور از چشم همه گریه میکردم...حالا بعد یکسال اومد حتی نگاهش نکردم چه برسه به سلام علیک و استقبال. حسم گفت شاید ناراحت شده و انتظار داشت باهاش آشتی کنم ولی کاری که اون کرد بدتر بود.

خوب کاری کردی 

پدر مادرت چرا حمایتت نکردن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

همون موقع اتاق رو بهش نمی‌دادی ، میگفتی رفتی سر خونه زندگی خودت ، دیگه اینم اتاق منه

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

پدرت باید جلوشو میگرفت 

الان اون اتاق باید متعلق ب تو باشه

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

چه خاهر خودخواهی داری. وقتی ازدواج کرده دیگه اتاق برا چیشه. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
2810