2777
2789

شوهر من همش میگفت تو الکی گیر میدی، زیاد غر میزنی ، منو کنترل میکنی. ..... حالا چند روزه بهش هییچی نمیگم ، زنگ که اصلا نمی‌زنم حتی اگه خیلی دیر بیاد ، بیادم نمیگم چرا دیر اومدی .... برنامه ت چیه و .... دوست دارم بی توجهی کنم ، نمی‌دونم چ تغییری می‌کنه   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تغییر نمیکنه ولی حداقل آدم خودش حرص نمیخوره من دیگ برنامه خودم دارم البته شوهرم دیر نمیاد مشکلات دیگ 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

2805
من امتحان کردم عین خیالشم نبود تازه احساس آزادی بیشتری میکرد😕

شوهر من اصلا گیر نمی‌ده ب من ،، نمیپرسه کی بهت زنگ زد کجا رفتی با کی رفتی ....دلم میخواد جاهامون عوض بشه   ی کم حرص بخوره . ولی واقعا تو دنیای خودش خوشه و عین خیالش نیست ب قول تو   

شوهر من اصلا گیر نمی‌ده ب من ،، نمیپرسه کی بهت زنگ زد کجا رفتی با کی رفتی ....دلم میخواد جاهامون عوض ...

به خودت برس بیشتر از قبل .واقعا هم برس .صورت پوست مو لباس .کم کم حسادت می‌کنه تضمین😜

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

به خودت برس بیشتر از قبل .واقعا هم برس .صورت پوست مو لباس .کم کم حسادت می‌کنه تضمین😜

باشه. حتی ی گوشی اضافه خریدم با سیم کارت ،، می‌خوام ب دلش شک بیافته.... اصلا هیچی نمیگه