2777
2789
عنوان

بنظرتون الان جوابم رو ب معرف بگم

62 بازدید | 6 پست

اقایی رو بهم معرفی کردن و چون معرفمون مشاور بود تو اتاق مشاور برای اولین بارهمو دیدبم ک اگر اوکی بود بعذ از طریق خانواده ها اقدام کنن. امروز ساعت۱۲نیم همو دبدبم کلیت بدک نبود میخواستم بگم ب معرف ک نظرم مثبته. بنظرتون الان پیام بدم؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه بزار چندروز بگذره

اخه دیدارمون در حد یک ربع ۲۰دقیقه بود چیز خاصی نبود

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
عجله نکن به مشاورت یوی دو روز دیگه بگو باید چند جلسه دیکه زیر نظر خودش همو ببينيد

نه خود مشاور گف میتونین زیرنظر خانواده ادامه بدین یاهم نه اول مطمعن بشین ک من گفتم باید باقی اشنایی اگر پسند کردبم زیرنظر خانوادع ها باشه. براهمبن میگم بنظرتون الان جوابم بگم ک موافق ادامه اشنایی هستم؟