2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب و زمانش که معلوم نیست ولی اگه بهت حس داره حتما میاد. چند وقته کات کردین . چقد دوست داره؟

ببین خیلی دپسم داشت

شرایطم بد بود دعوا میشد تا اینک کات شد سر همین بحثا

و اینک من خیلی اصرار و التماس کردم برگرده از دوماه پیش تا همین پنجشنبه 

ولی قبلن دوسم داشت

ببین خیلی دپسم داشتشرایطم بد بود دعوا میشد تا اینک کات شد سر همین بحثاو اینک من خیلی اصرار و التماس ...

یعنی بهش گفتی برگرده و برنگشت؟

عزیزم پسرا مثل دخترا نیستن ک ناز کنن و حرف دلشون و زبونشون برعکس باشه

اگه واقعا گذاشته رفته ب هیچ عنوان نخوا ک برگرده

یعنی بهش گفتی برگرده و برنگشت؟عزیزم پسرا مثل دخترا نیستن ک ناز کنن و حرف دلشون و زبونشون برعکس باشها ...

خب اره گفتم برگرده گفت دیگ حسی برام نذاشتی 

دوسم داشت 

مگ میشه اون همه احساس ی هو فرو بریزه

خب اره گفتم برگرده گفت دیگ حسی برام نذاشتی دوسم داشت مگ میشه اون همه احساس ی هو فرو بریزه

اگه رفته با کسی یا سرش جایی گرمه نمیاد 

ولی اگه هنوز کسی نیومده تو زندگیش مطمعن باش میاد 

اگه تا چند ماه پیداش نشد دکمشو بزن چون سرش گرمه دیگه

باشه اینطوری برمیگرده ینی؟؟حتی اگ بگ دوست ندارم؟؟

تازه کات کردین؟

اولاش پسرا جو گیر میشن و می‌خوان از هر چی تعهده دور بشن

ولی چند ماه دیگه میفهمن شخصی مثل تو رو نمیتونه پیدا کنه

البته اینم بگم همیشه اینجور بوده که وقتی خیلی دیر بوده برگشتن!

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

تازه کات کردین؟اولاش پسرا جو گیر میشن و می‌خوان از هر چی تعهده دور بشنولی چند ماه دیگه میفهمن شخصی م ...

اره هفت مهر کات کردیم  بعد من خیلیم اصرار کردم برگرده دیگ برنگشت هی خودشو گرفت حالا فقط میدونم رل نزده البته تا همین پنج روز پیش پیگیرش بودم برگرده ها

تنها راهش همونه

ببین اخه چن ماه پیش هم همینجور دعوایی شد سر اینک من نمیتونستم زیاد ببینمش و سرد بودم 

بعد من خیلی اصرار کردم بمونه 

ب زور موند ولی من ناراحت شدم ک غرورم شکست کات کردم 

اون ی ماه افتاد دنبالم

ببین اخه چن ماه پیش هم همینجور دعوایی شد سر اینک من نمیتونستم زیاد ببینمش و سرد بودم بعد من خیلی اصر ...

ما قبلا هم حرف نزدیم؟

گفتی کنکوری بودی خیلی کمکت کرده

اگه چندین بار حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم بهش گفتی برگرده پس دیگه واقعا باید رهاش کنی 

ما قبلا هم حرف نزدیم؟گفتی کنکوری بودی خیلی کمکت کردهاگه چندین بار حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم بهش گ ...

اره چرا قبلن هم حرف زدیم 

اره گفتی باید رهاش کنم 

دیک واقعنم کاری از دستم برنمیاد 🫠

ولی بنظرت میادش؟؟

اره چرا قبلن هم حرف زدیم اره گفتی باید رهاش کنم دیک واقعنم کاری از دستم برنمیاد 🫠ولی بنظرت میادش؟؟

بهت قبلا هم گفتم میاد ولی موقع ایی که اینقد پیگیرش نباشی نه هر دقیقه بیشتر ازت دور تر میشه 

2810