2777
2789
مرده شورِ این ازدواجهای فامیلی ببرن که بعضی وقتها باعث از هم پاشیدن طایفه میشه .

تجربه بنده از زندگی مشترک و ازدواج فقط این بود که خواستن بینهایت با ارزش تر از پول و ثروت هست هیچ وقت نتونستم با خودم و دلم کنار بیام و دل ببندم به ثروت اونا ...

بله اما خانواده من منو دادن پایه هم دیگه بنده به عنوان بچه خانواده دیده نشدم و بینهایت اذیت شدم و اذ ...

خانواده من منو دادن پایه یعنی چی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میتونی بیای خصوصی هروقت هر صحبتی داشتی در خدمتم . میدونم هنوز در برهه ای از زندگی هستی که نیاز ...

شما با این دل مهربونتون لطف کردین جواب دادین و لطف دارین در حق من چشم هرزگاهی مزاحم وقتتون میشم 🫂❤️

2805
پدر بنده طرف برادرش و گرفت که میشد پدر شوهر بنده هیچ تلاشی برای زودتر تموم شدن طلاق من نکرد

مشکل اصلی شما چی بود و علت طلاق ندادن اون اذیت کردن هست  یا دوست داره باهات زندگی کنه ؟

مشکل اصلی شما چی بود و علت طلاق ندادن اون اذیت کردن هست یا دوست داره باهات زندگی کنه ؟

علاقه ای نداشتم بهشون اختلاف سنی زیاد و سایر مشکلات بله ایشون دوست داشتن زندگی کنیم که واقعا برای من قابل تحمل نبود اون زندگی فقط دعا کنید رای نقص نشه و تموم بشه در طول این چهار سال بینهایت اذیتم کردن واقعا انسان نبودن ...

سپاسگزارم ازتون رای بیاد حتما بهتون اطلاع میدم ❤️❤️

نیاز نیست رای بیاد بهم خبر بدی چون من صددرصد و با ضرس قاطع و اطمينان کامل میدونم رای تایید میشه . 

فقط هر از گاهی از وضعت جسمی و روحی روانی خودت مطلعم کن . 

نیاز نیست رای بیاد بهم خبر بدی چون من صددرصد و با ضرس قاطع و اطمينان کامل میدونم رای تایید میشه . فق ...

فدای دل مهربونتون بشم که امروز پای صحبت های بنده بودین چشم حتما 😘🫂❤️❤️

علاقه ای نداشتم بهشون اختلاف سنی زیاد و سایر مشکلات بله ایشون دوست داشتن زندگی کنیم که واقعا برای من ...

نیاز به دعا نیست بدون دعا حکم تایید میشه برمیگرده . خودشم خوب اینو میدونه . 

خب اگر اون دوست داشت باهات زندگی کنه چرا اذیتت میکرد . 

نیاز به دعا نیست بدون دعا حکم تایید میشه برمیگرده . خودشم خوب اینو میدونه . خب اگر اون دوست داشت باه ...

واقعا دلیل اذیت هاشون و فقط خودشون میدونن از بچه تا بزرگ اذیت کردن و گفتن تموم نمی‌کنیم ، انشالا تموم میشه ممنونم عزیزم 🙏❤️

فدای دل مهربونتون بشم که امروز پای صحبت های بنده بودین چشم حتما 😘🫂❤️❤️

این حجم از پشتکار شما و گذشتن از سر همه چیز برای نیل به مقصود و کسب مطلوب ستودنی هست برای همین دوست دارم باهات صحبت کنم 

2810