2777
2789
ترم یک حقوقم نمی دونم چرا اومدم نظر بدم😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اومدین تا با نظرتون دل بنده رو گرم کنید و لطف بزرگی میکنید موفق باشین در تمام مراحل زندگی و تحصیلتون ❤️🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجبور شدم تماما بخشیدم حدودا چهار ساله درگیر دادگاه هستم .

خب طلاق حق مرده و مهریه حق زن . شما نمیتونستی با مهریه اذیتش کنی حق طلاق رو ازش بگیری ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

خب طلاق حق مرده و مهریه حق زن . شما نمیتونستی با مهریه اذیتش کنی حق طلاق رو ازش بگیری ؟

بینهایت اذیت شدم میتونم بگم که طلاق سخت ترین مرحله زندگیم شده که فقط تلاش میکنم تموم بشه نتونستم با مهریه اذیتش کنم مجبور شدم بخشیدم جهازم بخشیدم چون فامیل بودیم نتونستم بگیرم .

2805
خیلی ممنونم از وقتتون از نگرانی درم آوردین لطف بزرگی کردین 🙏🙏🙏

وای فدای اون دل شکسته ات بشم . طلاق میتونه بدترین اتفاق زندگی هر فردی باشه . آدمو تا مرز جنون میکشونه . 

بینهایت اذیت شدم میتونم بگم که طلاق سخت ترین مرحله زندگیم شده که فقط تلاش میکنم تموم بشه نتونستم با ...

جهازت زیاد بود ؟ چه نسبت فامیلی داشتین . 

وای فدای اون دل شکسته ات بشم . طلاق میتونه بدترین اتفاق زندگی هر فردی باشه . آدمو تا مرز جنون میکشون ...

خدا نکنه عزیزم اما به عنوان کسی که این تجربه تلخ و کشیده واقعا طلاق آخرین مرحله از زندگی هست واقعا نمیشه سر هر مسعله ای به طلاق فکر کرد 

جهازت زیاد بود ؟ چه نسبت فامیلی داشتین .

ازدواج فامیلی واقعا هیچ خوبی نداره اشتباه بزرگی بود که اگه خدا بخواد تموم میشه البته در طول این چهار سال تاوان اشتباه دیگران و دادم من تصمیم گیرنده نبودم تو این وصلت 

خدا نکنه عزیزم اما به عنوان کسی که این تجربه تلخ و کشیده واقعا طلاق آخرین مرحله از زندگی هست واقعا ن ...

خب گاه گاهی هم شریک زندگی به شکل یه غده سرطانی در میاد که ناچاری خرج کنی ،درد بکشی  بدنت پاره‌پاره بشه تا از شرِّ این غده نجات پیدا کنی 

وای فدای اون دل شکسته ات بشم . طلاق میتونه بدترین اتفاق زندگی هر فردی باشه . آدمو تا مرز جنون میکشون ...

لطف بزرگی در حق بنده کردین که جواب دادین سلامت باشین 🙏❤️🫂

نه در اون حد کامل اما بده تا حدودی بود ، پسر عموم بودن

مرده شورِ این ازدواجهای فامیلی ببرن که بعضی وقتها باعث از هم پاشیدن طایفه میشه . 

مرده شورِ این ازدواجهای فامیلی ببرن که بعضی وقتها باعث از هم پاشیدن طایفه میشه .

بله اما خانواده من منو دادن پایه هم دیگه بنده به عنوان بچه خانواده دیده نشدم و بینهایت اذیت شدم و اذیت کردن هیچ وقت یادم نمیره ....

بله دقیقا درکل تجربه بزرگی شد تو زندگیم

عزیزم میتونی بیای خصوصی هروقت هر صحبتی داشتی در خدمتم . میدونم هنوز در برهه ای از زندگی هستی که نیاز به یه همصحبت داری . 

2810