2777
2789
عنوان

دختره چهار روزه گم شده هنوز پیدا نشده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2530 بازدید | 129 پست
٣٥ سال قبل 😂٣٥ سال پيش اول ابتدائي بودم اما ميبينم كه بچه با نوجون ١٦ ساله رو ميفرستن كشور ديگه تنه ...

عزیزم ایران رو با خارج نباید مقایسه کنی مریض جنسی زیاد شده 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم ایران رو با خارج نباید مقایسه کنی مریض جنسی زیاد شده

تاپیک ذخیره میکنم جان خودت ازش خبری بده

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

جالبه هر تاپیکییییی با هر عنوانی ک بزنیم تو نی نی سایتبرخی کاربرا اینقد داغونن میگردن یه روزنه پیدا ...

اگر مادری ک تجربه داری

اگرم نیستی ک ان شاالله هروقت شدی میفهمی راصی نیستی ی خار تو دست جگر گوشت بره اشک از چشمش بریزه اولین نفر تو دق میکنی وقتی اتفاقی خدای نکرده برای جگرگوشت میفته تو اوج درد روحی ک داری این کلمه ک مادر مقصره تیر اخره رو روح و روانت

اگر مادری ک تجربه داریاگرم نیستی ک ان شاالله هروقت شدی میفهمی راصی نیستی ی خار تو دست جگر گوشت بره ا ...

اگه به این مادر طعنه نزنی پس فردا باز کوتاهی می‌کنه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️