2777
2789
عنوان

دختره چهار روزه گم شده هنوز پیدا نشده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2689 بازدید | 129 پست
شما چرا انقدر طلبکاری؟بچه مردم گم شده یا میخوای بد و بیراه بهش بگی یا میگم قضاوت نکن میگی بگم دستت د ...

خدا نکنه سر بچه ی اتفاقی بیفته هزارنفر ازسوراخ درمیان میریزن سر مادر بیچاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه سر بچه ی اتفاقی بیفته هزارنفر ازسوراخ درمیان میریزن سر مادر بیچاره

من مگه مادرشو فحش دادم 

دارم میگم اولیاش کوتاهی کردن دروغ میگم ؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
2805
منم از اول ابتدائي تنها ميرفتم تازه راهم دور بود بالاخره بچه هم بايد ياد بگيره تنهاي بيروت رفتن رو م ...

الان رو با ۲۰ سال قبل مقایسه میکنید؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
نزار تو رو خدا

وای خدا الان اون بچه کجاس وای خدا حتی فکرشم وحشتناکه مطمعنن سالم نیست الان اگه برا پول بود تاالان تماسی میگرفتن یا بهش ت شده یا کشتنش یا حسین وای خدا دارم دیونه میشم خدایا بحق این اذان محمدی رحمی به حال دل مادرش بکن سالم ودست نخورده پیدا بشه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

مگه ما تنها نمیرفتیم مدرسه چه ربطی داره...

زمونه عوض شده آدم مریض زیاد شده قاچاق اعضا زیاد شده . میدونی در سال به چندتا بچه تجاوز میشه؟ زمان ما از این چیزا بود؟ اگه هم بود خیلی کم بود 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اون موقع رو با الان مقایسه می‌کنی ؟ اگه اون بچه تنها نمیرفت آیا دزدیده میشد ؟😐😐😐😐

اون موقع با الان از چه نظر قابل مقایسه نباشه ؟ اگه امن تر نشده باشه ناامن تر نشده... فقط پدر و مادر ها بیشتر به بچه ها سرویس میدن و لوس بارشون میارن.. حالا باید دید آخر و عاقبت بچه های این نسل چی میشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
2810