2777
2789

سلام وقت همگی بخیر. پسرم هفت سالشه و کلاس اوله، یادگیریش تو کلاس خوبه و تو خونه هم کارهاش رو انجام میده البته نه پیوسته اما من راضی ام.. فقط تو کلاس مدام میپره رو نیمکت، درشت می نویسه و به جای کارهایی که معلم میگه رو انجام بده نقاشی میکشه و خط خط می کنه دفتر کتابش رو.. همین موضوع رو ارزشیابی اش توسط معلم اثر گذاشته.. جالبه تو خونه قشنگ بلده میره کلاس دل نمیده و تمرکز نداره. بردم روانپزشک دارو داد، من بهش دارو ندادم چون همونجا چند مورد دیدم دارو مصرف می کردن سرعت اتجام کارهاشون کند شده بود.. بردم کلینیک برای بازی درمانی موثر نبود.. ممنون میشم اگه کسی تجربه مشترک داشته بهم کمک کنه

دختر منم کلاس اول و دوم تو کلاس اصلا گوش نمی‌کرد و هر چی که معلم میگفت یادداشت کنید رو نمی نوشت و مدام با دوستش حرف میزد تو خونه هم تکالیفش رو انجام نمی‌داد و دیکته افتضاح بود الان که کلاس سوم شده خیلی خیلی بهتر شده اصلا یکدفعه تغییر کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش زمان بده.اولیا و معلم های الان باید قبول کنن که بچه های این دوره تغییر کردن ومثل ما دهه ۶۰ و ۷۰ها نیستن.همه تو دوران جنینی بچه ها مون کلی مولتی ویتامین و مکمل استفاده کردیم.خوب در کنار هوش بالا بچه هاشیطون تر هم شدن خیلی هاشون اصلا احساس نیاز به درس خوندن نمیبینن.ولی در گذر زمان درست میشن.دختر من کلاس اول و دوم همینجوری بود الان که کلاس سومه بهتر شده منم حساسیتمو از روش کم کردم که بی تاثیر نیست

2805
بهش زمان بده.اولیا و معلم های الان باید قبول کنن که بچه های این دوره تغییر کردن ومثل ما دهه ۶۰ و ۷۰ه ...

اولیا که ماها هستیم در نهایت قوی کنار بچه هامون می مونیم و درک می کنیم اما معلم ها واقعا درکی ندارند و مدام در حال برچسب زدن به بچه ها هستن و هرچی هم بهشون بگی بدتر میکنن.. دقیقا میگن بچه میخکوب بشینه و مطیع باشه

دختر منم کلاس اول و دوم تو کلاس اصلا گوش نمی‌کرد و هر چی که معلم میگفت یادداشت کنید رو نمی نوشت و مد ...

خدا رو شکر ان شاء الله بهترهم بشه. بخدا ازبس غصه خوردم وحرص خوردم که نگو