2777
2789
خداااااا چیکار کنم 😭😭چرا نتونست دوستم داشته باشهمن فکر نکنم دیگه بتونم کسی رو دوست داشته باشم نمیب ...

صبر داشته باش دختر 

دنیا که به اخر نرسیده انقد آدم توی این دنیا هست که میتونی دوسشون داشته باشی پر پره

جسارتا چند سالتونه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا باهات موافقم آدم از کسی که دوستش داره بچه داشته باشه خیلی شیرینه فک کن یکی صبح تا شب ور دلته ک ...

من از بچه متنفر بودم واقعاً حتی به ازدواج ام فکر نمی‌کردم این آدم یه ماه اومد همه روان و تعادلمو بهم ریخته

ببین واقعاً دوسش کسی درک نمیکنه همه میگن وابستگیه یادت میره ول یادم نرف هنوز میخوام باشه اونقدر احمقانه دارم فکر میکنم میگم کاش حداقل یه سال پیشم میموند بعدش میرفت 

صبر داشته باش دختر دنیا که به اخر نرسیده انقد آدم توی این دنیا هست که میتونی دوسشون داشته باشی پر پر ...

من۲۳

اون ۲۴سالشه 

میدونم ارزش نداره غصه خوردن میدونم میگذره یادم میره حتی شاید بعداً باز بشه کسی رو دوست داشته باشم ولی الان اونو میخوام چ این داره اذیتم میکنه 

2805
من از بچه متنفر بودم واقعاً حتی به ازدواج ام فکر نمی‌کردم این آدم یه ماه اومد همه روان و تعادلمو بهم ...

آخی عزیز دلم 

تروخدا خودتو کم عذاب بده

همه ی ما یروزی یکیو حتی از خودمونیم بیشتر دوس داشتیم 

ولی رفته 

من از اعماق وجودم درکت میکنم ...فقط به خودت زمان بده 

زمان همه چیزو عادی میکنه

من۲۳اون ۲۴سالشه میدونم ارزش نداره غصه خوردن میدونم میگذره یادم میره حتی شاید بعداً باز بشه کسی رو دو ...

سنتم طوری نیست که بگم عشق زود گذره 

ولی خب عذت نفس خودتو اصلا پایین نیار 

هیچکسی ارزش اینو ندارع خودتو بخاطرش کوچیک کنی ... هرکسی لیاقت داره کسیو کنار خودش داشته باشه که واقعا درکش کنه عزیز دلم 

من از ته دلم از خدا آرامشو برات آرزو میکنم♥️♥️

آخی عزیز دلم تروخدا خودتو کم عذاب بدههمه ی ما یروزی یکیو حتی از خودمونیم بیشتر دوس داشتیم ولی رفته م ...

خیلی گذشته یه ماه بیشتر شد هنوز دارم غصه میخورم کاش یا برمیگشت یا کامل از دلم می رفت خسته شدم 

خیلی گذشته یه ماه بیشتر شد هنوز دارم غصه میخورم کاش یا برمیگشت یا کامل از دلم می رفت خسته شدم

یک ماه خیلی زمان کمیه عزیزم 

برای فراموش کردن و اوضاع طبیعی حدااقل ۶ماه زمان لازمه

سنتم طوری نیست که بگم عشق زود گذره ولی خب عذت نفس خودتو اصلا پایین نیار هیچکسی ارزش اینو ندارع خودتو ...

همین دیگه خیلی غرورم شکست این ناراحتم می‌کنه

آوردم خیلی خودمو آوردم پایین ولی بازم ندید رسماً التماسش کردم بمونه ولی بازم رفت خیلی ناراحتم خیلی خدا جوابشو بده واقعا دلم شکسته

همین دیگه خیلی غرورم شکست این ناراحتم می‌کنهآوردم خیلی خودمو آوردم پایین ولی بازم ندید رسماً التماسش ...

خدا خودش به دلت نگاه کنه و جواب سختیاشو بده ایشالله🥲♥️

من وقت ندارم کنکور دارمبا اون آدممم زمان خیلی کمی بودمباید زودتر خوب شم

اوه چ تایم بدی عاشق شدی دختر 

کم نزار واسه درسات به خودت میای پشیمون میشی خدایی نکرده ها

اوه چ تایم بدی عاشق شدی دختر کم نزار واسه درسات به خودت میای پشیمون میشی خدایی نکرده ها

خیلی بد موقع بود خیلی تنها بودم از همه طرف روم فشار بود بهش اعتماد کردم اولش قشنگ حرف میزد فکر کردم کنارم میمونه میتونم باهاش این سالو رد کنم

چون پنج ساله پشت کنکور ام واقعا توان تنهایی جنگیدن نداشتم اومد بلندم کرد بخونم تا شروع کردم رفت

درس بزرگی بهم داد ولی دلمم برا خودش کرد و رفت 

2810