2777
2789
من هم قبل از اینکه ایشون بگن اطلاعی نداشتم واقعا...حتما باید رعایت کرد؟؟چ اتفاقی میوفته اگه رعایت نش ...

قمر در عقرب در کل خیلی روزای سنگینیه یعنی حتی اگه کاری هم نکنی باید صدقه بدی اثر و جذب و انرژی اون روز خیلی زیاده فکر میکنم برای همین میگن و اینکه خب فرزند سالم و صالح تربیت بشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم قبل از اینکه ایشون بگن اطلاعی نداشتم واقعا...حتما باید رعایت کرد؟؟چ اتفاقی میوفته اگه رعایت نش ...

خب قمر در عقرب واسه کارای مهمه دیگه عزیزم، خوب نیست دیگه اتفاق بدی میفته، باید صدقه هم بدی

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
2805
من از تو جلوترم هشت ساله🤫😂😂😂

😂😂😂ای خواهر 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
عزیزم کلا بارداری یکبار از اون اقدام هایی ک انجام میدی اتفاق میفته از اولسن روز پریودیت بشمر از روز ...

پس اینطور 

واقعا برام سوال بود که چرا هر شب باید انجام داد تا به نتیجه برسی

پس یکی از اون اقدام هاست که جواب میگیری.. ممنون ازت ♥️♥️🙏

واقعا ؟

اسپرم در ترشحات واژن حركت ميكنه و اگر سالم باشه و معيوب نباشه خودشو در هزارم ثانيه به تخمك ميرسونه و هيچ نيازي به اينكه پا رو بالا نگه داريم نيست حتي شما اگر ايستاده هم رابطه داشته باشي اسپرم خودشو به تخمك ميرسونه ، بعد از رابطه هم حتما بايد شست و حمام رفت هيچ چيزي بعد از انزال نميتونه از حركت اسپرم به سمت تخمك جلوگيري كنه حتي اگر خانم با اسيد و سركه خودشو بشوره 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
چه قشنگ توضیح دادی من مجردم تاحالا ام رابطه نداشتم ولی چند روزه خیلی فکر میکنم به کسی که دوسش دارم د ...

واقعا باهات موافقم 

آدم از کسی که دوستش داره بچه داشته باشه خیلی شیرینه فک کن یکی صبح تا شب ور دلته که تیکه ای از اونه 

انشالله برات اتفاق بیوفته 

اسپرم در ترشحات واژن حركت ميكنه و اگر سالم باشه و معيوب نباشه خودشو در هزارم ثانيه به تخمك ميرسونه و ...

ممنون از توضیحات مفیدت عزیزم 

واقعا کارو راحت تر کردی برام😂🤦

واقعا باهات موافقم آدم از کسی که دوستش داره بچه داشته باشه خیلی شیرینه فک کن یکی صبح تا شب ور دلته ک ...

خداااااا چیکار کنم 😭😭چرا نتونست دوستم داشته باشه

من فکر نکنم دیگه بتونم کسی رو دوست داشته باشم نمیبخشمش

2810