2777
2789
عنوان

خانمایی که از گل و گیاه سر در میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 86 پست
بذار

قیمت گلدان سفید رو زده یکو سیصد و هفتاد

گلدان مشکی 550

من میخوام مشکیه رو بگیرم چون گیاهش بلندتره ولی اون یکی گلدان بزرگه و گیاه کوتاه تر هم اینکه گلدون مشکی بیشتر دوس دارم

نظرت چیه؟

و اینکه وقتی رفتم اونجا ببینم از کجا بدونم قارچ اینا نداره و سالمه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمت گلدان سفید رو زده یکو سیصد و هفتادگلدان مشکی 550من میخوام مشکیه رو بگیرم چون گیاهش بلندتره ولی ...

خیلی مفته خداییش قیمتش خیلی خوبه 

برو برگهاشو ببین زدگی تیرگی خال قهوه‌ای زردشدگی و شکستگی نداشته باشه 

خاکش هم نرم باشه 

ولی به نظرم این گل سالمه

الحمدلله رب العالمین ...
خیلی مفته خداییش قیمتش خیلی خوبه برو برگهاشو ببین زدگی تیرگی خال قهوه‌ای زردشدگی و شکستگی نداشته باش ...

اهان مرسی گلم که اینارو گفتی حتما دقت میکنم

آره اینجور که تو عکس هست سالم بنظر میاد

خریدی هر دو هفته یکبار آب بده زیاد جلوی آفتاب مستقیم نباشه

ان شاءالله بتونم خوب نگه داری کنم

همش میترسم میگم نکنه بخرم خشکش کنم حیفه ولی این زاموفیلیا رو تو گوگل هم زدم نحوه نگهداریش نوشته بود خیلی گیاه جان سختی هست برا همین فکر میکنم همین مناسب باشه برا منی که تجربه نگه داری گل و گیاه ندارم

ان شاءالله بتونم خوب نگه داری کنمهمش میترسم میگم نکنه بخرم خشکش کنم حیفه ولی این زاموفیلیا رو تو گوگ ...

منم به خاطر همین گفتم زاموفیلیا بخری

چون خیلی مقاومت داره آبیاری زیادی نمیخواد 

هر دو ماه ی بار قارچ کش بزن دو هفته ی بار آب بده 

یک و نیم ماه ی بارم کود بده

الحمدلله رب العالمین ...
منم به خاطر همین گفتم زاموفیلیا بخریچون خیلی مقاومت داره آبیاری زیادی نمیخواد هر دو ماه ی بار قارچ ک ...

وایی خیلیییی ممنونم عزیزم واقعا مرسی که این اطلاعات رو بهم دادی من اصلا اینارو نمیدونستم ممنونم ازت💚😍

فقط همسرم میگه سه ماه یکبار خاکشو باید عوض کنیم و گلدونشو البته اونم سردر نمیاره ها ولی میگه خاک عوض کردنش سخته و باید بلد باشی چجوری عوض کنی ک خشک نشه

الان این گیاه رو چند وقت یکبار باید خاکش رو عوض کنم؟

2810