2777
2789
عنوان

این پا سماوری پونصد بفروشم یا خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 55 پست
من میشناسی گلم؟

اره عزیز رماتیسم داشتی شوهرتم که اذیت می‌کنه .البته ناراحت نشی یادت آوردم.دلم همش پیشت بود الان بهتری درد جسمی اینات .شوهره رو آدم کردی یا نه

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من خوشگله و حیفه با احتیاط ازش استفاده کن بعدها که دلتو زد عوضش کن این قیمت بفروشی باید کلی ...

اره حالا بخوام یچیز دم دستسی بخرم باید اینکار کنم یچیز در حد این رو بخوام بگیرم باید ۳ برابر بزارم روش بخرم ،چون دارم جدا میشم خونه شوهرمم نیستم که بگم شوهرم میخره بعدا بخوام یه جا ادویه ای معمولی چندتا بانکه بخوام بگیرم خیلی بیشتر باید بدم یسریش میتونم بدارم کابینت استفاده کنم  دوتاش یا یکیش دکوری برا ویترین کابینتام استفاده کنم مثلا 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
من دیوار هرچی گذاشتم یه مشت آدم ببخشیدا مفت خور اومدن که دوس داشتن مجانی بدم بره حتی 😑

نه بابا اوصاعم همونه الان از ناراحتی قلبم درد میکنه دعام کن 

2805
اره عزیز رماتیسم داشتی شوهرتم که اذیت می‌کنه .البته ناراحت نشی یادت آوردم.دلم همش پیشت بود الان بهتر ...

جسمم بدتر شده میخوام موهام بفروشم یه اهنربا بخرم برا دردام با پولش 

جسمم بدتر شده میخوام موهام بفروشم یه اهنربا بخرم برا دردام با پولش

عزیزم ایشااع بهتر بشی حالا اهنربا خوبه یا نه .الکی مثل من پول یسری چیزا ندی .منم خیلی هزینه یسری چیزا کردم ولی الکی بود تنها چیزی که موثر بود پی ارپی زانو بود اگ طلایی چیزی داری بفروش اونو انجام بده غضرفاتو ترمیم کنه 

به نظرم که بذار تو کابینت که نخوای تمیزش کنی برای بعدا

برا کی مثلا که بعدا بفروشم یا برا استفاده بدارم کابینت بعد میای سلفون میپیچی خوب نیس دیگه بده واقعا خونه ادم بد دیده میشه دومه دونه البته میکشم اما خوب تمیز کردنشم  تیکه هاش زیاده سفیدم هست زود زود باید تمیز کنی حوصله میخواد استفاده هم کنی کثیف ترم میشه نمیدونم چه کنم 

عزیزم ایشااع بهتر بشی حالا اهنربا خوبه یا نه .الکی مثل من پول یسری چیزا ندی .منم خیلی هزینه یسری چیز ...

میگن که اثر دارم تو گروهی هستم اونا همه مریضا نکروز مفصلین دور هم جمع شدیم میخوای تو هم بیا اره پی ار پی کردم یکم اثر داره ولی باید تمدید شه والا اون زمان به زور دو نیم جور کردم رفتم الان شده ۱۵ اینا یا ده گمونم یا یادم نیس گمونم ۱۵ بود میگفت دوستم برا مادرش پرسیده 

میگن که اثر دارم تو گروهی هستم اونا همه مریضا نکروز مفصلین دور هم جمع شدیم میخوای تو هم بیا اره پی ا ...

پی ار پی ۳۵۰۰ هست عزیز .این آهن ربا گفتی چند قیمتش از کجا میخری اگ سایتی چیزی داره بهم بگو .

پی ار پی ۳۵۰۰ هست عزیز .این آهن ربا گفتی چند قیمتش از کجا میخری اگ سایتی چیزی داره بهم بگو .

اره سایت داره حدودا ۵ میلیون بزار گرفتم بهت میگم دنبال مدلیم اگه پیدا کردم میگم یه نفر میخواد بره حصوری پرس جو کنه اگه ادن پیدا کنه اون بگیریم خبرت میکنم 

کدوم شهری اینجا خیلی گرونه من پارسال یا یک سالو نیم پیش یادمه پزسیدم گفت هر زانو ۶ میلیون پیش دکتر داشور کرج 

کدوم شهری اینجا خیلی گرونه من پارسال یا یک سالو نیم پیش یادمه پزسیدم گفت هر زانو ۶ میلیون پیش دکتر د ...

ساوه هستم .تهران هم چند تا دکتر هستن ۳۵۰۰ میگیرن یکیش که معروف خیلی .باشه عزیز مرسی 

ساوه هستم .تهران هم چند تا دکتر هستن ۳۵۰۰ میگیرن یکیش که معروف خیلی .باشه عزیز مرسی

اسمش میگی چه جالب اگه اینجوره 

2810