2777
2789
عنوان

این پا سماوری پونصد بفروشم یا خیلی کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 55 پست
ساوه هستم .تهران هم چند تا دکتر هستن ۳۵۰۰ میگیرن یکیش که معروف خیلی .باشه عزیز مرسی

بدشانسی یکی تو یکی از شهرا گمونم اهواز بود میگقت رفتم بیمارستان رایگان برام انجام داد 😆

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
اسمش میگی چه جالب اگه اینجوره

دکتر سارا حسینی اگ خواستی از پیجش عکس بفرستم بری کارشو ببیینی فلوشیپ درد و ارتوپد و این چیزاست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساوه هستم .تهران هم چند تا دکتر هستن ۳۵۰۰ میگیرن یکیش که معروف خیلی .باشه عزیز مرسی

این اهنربا بزار من استفاده کنم راصی بودم میگم نهایت بعد یه ماه معلوم میشه دیگه همین روزا میخوام بخرمش دردام اوج گرفته تحمل ندارم که هیچ میترسم لگنمم بیفته به وضع زانوم 

دکتر سارا حسینی اگ خواستی از پیجش عکس بفرستم بری کارشو ببیینی فلوشیپ درد و ارتوپد و این چیزاست

مرسی خودم پیدا میکنم پیچش سرچ کنی میاد 

2805
بدشانسی یکی تو یکی از شهرا گمونم اهواز بود میگقت رفتم بیمارستان رایگان برام انجام داد 😆

پی ار پی درمان کننده هست چون از خون خودت هست مخصوصا برا تو سنت کمه .اگ چیزی داری بفروش سه مرحله برو .بلکه خوب بشی 

پی ار پی درمان کننده هست چون از خون خودت هست مخصوصا برا تو سنت کمه .اگ چیزی داری بفروش سه مرحله برو ...

یه بار کردم ساییدگیم همون بود اما خوب درام خیلی کم کرد اوزون زدم هیچی خوب نشدم یا ژل پی ارپی یکم اثر کرد ولی باز فشار میارم زانوم درد داره اما قبلا اوصاعم خیلی بد بود 

یه بار کردم ساییدگیم همون بود اما خوب درام خیلی کم کرد اوزون زدم هیچی خوب نشدم یا ژل پی ارپی یکم اثر ...

پی ارپی سه تا پنج جلسه باید باشه .من همیشه سرویس بهداشتی فرنگی استفاده میکنم مجبورم رعایت نکنم جونم در میاد .درد عضلات خیلی بد امیدوارم خوب بشیم 

پی ارپی سه تا پنج جلسه باید باشه .من همیشه سرویس بهداشتی فرنگی استفاده میکنم مجبورم رعایت نکنم جونم ...

اره خوب به هر زانو ۵ بار بدی که کلی میشه تو انقدر مرحله رفتی تو عکست بهبودی دیدی 

پی ارپی سه تا پنج جلسه باید باشه .من همیشه سرویس بهداشتی فرنگی استفاده میکنم مجبورم رعایت نکنم جونم ...

منکه ۱ بارم نمیتونم عیر فرنگی استفاده کنم 

اره خوب به هر زانو ۵ بار بدی که کلی میشه تو انقدر مرحله رفتی تو عکست بهبودی دیدی

عکس نگرفتم ولی دردام میگم .هنوز خوب نشدم تو پاک سوزش و کشیدگی دارم