2777
2789

من نگاه که میکنم اکثر افرادی که اصلا ارایش نمیکنن حال پوستشون هم خوب نیست و استایل های مرتبی هم ندارن 

اگه این دو مورد رو داری، به پوست و استایلت میرسی نظرم مثبته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا من

چون حوصلم نمیشه 😐😂دوم اینکه حوصله شستن و پاک کردنش ندارم

سوم اینکه کلا انگار پوستم به لوازم آرایشی حساسیت داره 

رژ میزنن بعدش لبام خشک و پوست پوستی میشه 

ریمل میزنم مژه هام می‌ریزه 

کرم هم که جوش 

2805

بستگی به شخصیتش داره ....یه سری ها ازافسردگی و بی حوصله بودن و یه سری ها بخاطر اعتماد به نفس بالا و بعضی ها بخاطرنداشتن ازادی ولوازم ارایشی  اینکارو نمیکنه ...

ولی من بیشتر بهش افرین میگم که همینطورکه هست خودش را دوست داره و دنبال تغییر خودش نیست ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من نگاه که میکنم اکثر افرادی که اصلا ارایش نمیکنن حال پوستشون هم خوب نیست و استایل های مرتبی هم ندار ...

نه یکی از دخترای فامیله خودش خیلی خوشگله یک ذره هم آرایش نمیکنه

نه.نطر خاصی ندارم خب آرایش کردن رو دوست نداره

ضمنا به نظرم آرایش کردن مال جهان سومی هاست شما ببین تو کشورهای پیشرفته یه زن آرایش کرده میبینی.

از زیاد آرایش کردن دخترم هم خیلی بدم میاد و عذاب میکشم امیدوارم هر چه زودتر از تو این سن بیاد بیرون و دیگه اینقدر آرایش نکنه 😔😔

نه یکی از دخترای فامیله خودش خیلی خوشگله یک ذره هم آرایش نمیکنه

خیلی هم عالی 

ارایش نکردن لزوما از اعتماد به نفس بالا نیست اگه کسی ارایش نکنه و به خودش هم نرسه از نظر من ادم بی انگیزه ایه و حس خوبی نمیگیرم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
نه.نطر خاصی ندارم خب آرایش کردن رو دوست ندارهضمنا به نظرم آرایش کردن مال جهان سومی هاست شما ببین تو ...

عزیزم 

از بقیه بخواه راهنماییش کنن از همین الان آرایش نونه پوستش خراب نشه 

خیلی هم عالی ارایش نکردن لزوما از اعتماد به نفس بالا نیست اگه کسی ارایش نکنه و به خودش هم نرسه از نظ ...

اره برای به خود نرسیدن واقعا بهانه ای نیست منم دقیقا طرز فکر شما رو دارم

نه.نطر خاصی ندارم خب آرایش کردن رو دوست ندارهضمنا به نظرم آرایش کردن مال جهان سومی هاست شما ببین تو ...

سوقش بده به سمت محصولات مراقبت پوستی. البته نه افراطی. جنسای خوب بخر براش کادو بده. ویدیوهای رسیدگی به پوست با این چیزا رو براش بفرست

براش حرف بزن که الان پوست نچرال خوب و کم ارایش بودن مده، بگو اینجور ادما الان بروزتر و باکلاس ترن تا انگیزه بگیره 

عزیزم از بقیه بخواه راهنماییش کنن از همین الان آرایش نونه پوستش خراب نشه

نه بابا اون فقط حرف منو گوش میکنه اون هم تو این مورد اصلا اهمیت نمیده بخدا هر جا می‌خواهیم بریم ۱ ساعت تمام جلو آینه س حالا مثلا میخواهیم بریم سر خیابون پفک بخریم.

پوستش هیچی پوست کارت پول منو کنده هر دوماه سه چهار میلیون باید بدم جا لوازم آرایش😢😢😢

نه بابا اون فقط حرف منو گوش میکنه اون هم تو این مورد اصلا اهمیت نمیده بخدا هر جا می‌خواهیم بریم ۱ سا ...

خواهر منم دقیقا همینه ۱۹ سالشه

حالا خودش خیلی خوشگله ها ولی هیچ اعتماد به نفس نداره حتما باید آرایش کنع

سوقش بده به سمت محصولات مراقبت پوستی. البته نه افراطی. جنسای خوب بخر براش کادو بده. ویدیوهای رسیدگی ...

اونا رو هم میخره تمام و کمال از تونر و فوم شستشو روغن آرگان و ماکادمیا و سرم مو و ابرو و مژه سرم آبرسان هیالورونیک پوست و... اونا رو سالی یه بار شب عید خودم میخرم حدود ۱۰ میلیون تومن پول میدم جاشون😐😐

اونا رو هم میخره تمام و کمال از تونر و فوم شستشو روغن آرگان و ماکادمیا و سرم مو و ابرو و مژه سرم آبر ...

پس من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه😂🙏🏻 قرتی تمام عیاره🥰

2810