2777
2789
عنوان

همش از دست شوهرم استرس میگیرم

135 بازدید | 13 پست

بچه ها چقدر بده مجبورم این خولی روتحمل کنم خیلی بی منطق وزور گو وخاله زنک انتظار داره همس خانوادسو دعوت کنم هرجا فامیلاش دعوت کردن بریم و خودش که خانوادشو میپزسته هیچی منم بپرستمشون زنگ میزنن خبر دار وایستم سریع جواب بدم کلا روانیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

مرداد معمولن یک گارد عجیبی نسبت به خونوادشون دارن ..شدت و ضعف داره اما همشون همینطورن ..جلو خودش رعایت کن در نیو ش خودت ملزم نکن ...حتی اگه اذیتت کردن باهاشون سرد باش ولی شوهرت که میاد خوب باش 

شوهر منم بااینکه خیلی آدم خوب و مودبی و کلی مهربون باورت نمیشه همین آدم سر یک مسائلی وحشتناک عصبی میشه که شاخ در میاری ...حس میکنم همسر شماهم زود رنج و عصبی هست و زود قاطی می‌کنه و تو هم مثل من برعکس آدم حساس و جوشی و احساسی هستی و بهت خیلی سخت میگذره اما چاره چیه واسه این مردا خیلی باید صبوری کنی ..باهاش کل کل نکن و بدون که این آدم نمیتونه تغییر کنه چون اخلاقش و باهمین رفتار بزرگ شده ..چاره چیه سعی کن باهمین شرایط زندگیت شیرین کن ..کمی باسیاست کمی باصبر کمی با سکوت .عبور کن ازش...

منم همسرم خیلی خوبه خیلی اما همین آدم خوب یکبار سر یک بگومگو الکی کنترلش از دست دادن منو یکجوری زد کل بدنم کبود شد البته اولین و آخرین بارش بود و با همه اینا من بازم رفتم ثبت پزشکی قانونی کردم اما ازش شکایت نکردم ...اما خوب ،خودش هم قبول داره کار بدی کرده خیلی پشیمون شد و خیلی هم ناراحت..بخاطر بچه هامون باید یکجوری مدیریت کنیم کمتر این موارد پیش بیاد 

نمی‌دونم آدم مذهبی هستی یا نه ..اما هیچکس هیچکس قدر خدا و امام زمان نمیتونه کمکت کنه ..سیمت بهشون وصل کن ..من میشینم با امام زمان که حی و زنده است و حاضر درد دل میکنم ما نمیبینیمش اما اون که میبینه..میگم خودت واسطه شو برای آرامش زندگیم دعا کن ...زیارت عاشورا ..حدیث کسا ...خوندن قرآن همه اینا کمک کننده است ...

شوهر منم بااینکه خیلی آدم خوب و مودبی و کلی مهربون باورت نمیشه همین آدم سر یک مسائلی وحشتناک عصبی می ...

چقدر قشنگ تفسیر کردی درسته واقعا هم تغییر نمیکنن من فقط پیر میشم با حرص خوردن ولی اون هیچوقت تغییر نمیکنه

چقدر قشنگ تفسیر کردی درسته واقعا هم تغییر نمیکنن من فقط پیر میشم با حرص خوردن ولی اون هیچوقت تغییر ن ...

خودت اذیت نکن من میگن بااینکه همسرم بازم آدم خیلی خوبیه اما بعضی جاها از سمت خانوادش خیلی اذیت شدم و چقدر خودم اذیت کردم جوش زدم حرص خوردم شبا تا صبح نخوابیدم با تمام وجود گریه کردم اما تهش میدونی چیشد همه ی اون اتفاقا بلاخره چه خوب چه بد گذشت اون آدمایی که اذیتم کردن همونجا حرفشون کارشون انجام دادن و رفتن و اصلا هم یادشون نیست و به زندگی شوند ادامه دادن اما من تو سی و چهار سالگی کلی بیماری اومد سراغم که همه اش بخاطر استرس و الان قرص افسردگی میخورم ..یک تومور کوچولو خوش خیم هم تو سرم در اومد که خداروشکر چی. خاصی نبود...تازه الان فهمیدم چه ظلمی به خودم کردم ...چه ستمی به سلامتیم کردم ...هیچکس هیچکس جز خودت نباید بفکر باشی ..بخاطر بچتم شده بیخیال باش بی تفاوت 

ورزش کن ...کتاب بخون ...ادامه تحصیل اگه میتونی بده ..بخودت اهمیت بده ...شده یک فیلم خوب با دختر بشین ببین و لذت ببر...اونم عصبی میشه و خواهد شد بزار اون خودش اذیت بشه تو بیخیال باش و اصلا فکر کن صدایی و واکنشی تو اطرافت نمی‌شنوی ...بعد ببین چه حالت خوب میشه