2777
2789
عنوان

چگونه خودمان را لوس کنیم 🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست
خودمو میمالم بهش یا خدا چه خنده داره الان که نوشتمش

ما برعکس وقتی من الکی قهر میکنم اون میاد خودشو می‌ماله بهم البته مالوندن اونجوری نه ها 😂😂😂🤣مثلا بوسم میکنه بغل میکنه ولی من الکی قیافه میگیرم و بیشتر نار میکنم ولی وقتی دیدم مثل گربه خودشو می‌پیچونه به پر و پام دلم به حالش میسوزه و منم بغلش میکنم  

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای وقتی مقصرن چطور پا فشاری میکنن تا ازمون ی اره یا حرفی بشنون هی سوال میکنن من اون لحظه خر کیف میشم😁

من قهر باشم همسرم انگار دنیار و براش اتیش کشیدن مثل روانی ها میشه

2805
وای وقتی مقصرن چطور پا فشاری میکنن تا ازمون ی اره یا حرفی بشنون هی سوال میکنن من اون لحظه خر کیف میش ...

اقا ما برعکسیم من بعضی وقتا که مقصرم انقد به پر و پاش میپیچم که باهام آشتی کنه اونم میزنه به بیخیالی ، ولی امان از روزی که اون مقصر باشه پدرشو در میارم 😂

اقا ما برعکسیم من بعضی وقتا که مقصرم انقد به پر و پاش میپیچم که باهام آشتی کنه اونم میزنه به بیخیالی ...

چه بامزه😂 مثل منی جوری رفتار میکنم انگار دیه قرار نیس اشتی کنیبم تازه اهنگ برو دیه هیچی بین ما نی اصلا پلی میکنم😂ایشونم متنفره ازاون اهنگ و خوانندش😐

چه بامزه😂 مثل منی جوری رفتار میکنم انگار دیه قرار نیس اشتی کنیبم تازه اهنگ برو دیه هیچی بین ما نی ا ...

🤣🤣🤣وای انگار دوس دختر دوس پسرین ، خدا ما خانما رو از مردا نگیره ، ما نباشیم کی رو اعصابشون راه میره 😂😂