2777
2789
عنوان

از اینکه به خاطر دوقرون اویزون شوهرمم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4131 بازدید | 189 پست
اخه گوشیم داغون شده بود گفتم این که همینطوریش قرار نیس عوض کنه لااقل اینطوری تیکه تیکه جمع میکنم عوض ...

خانوادت چیزی بهش نمیگن ؟؟ کدوم شهری ؟؟

نمیتونی از مادرت پول بگیری ولی به شوهرت نگی 

چون عادت میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شما نمیری ولی خیلیا میرن 😅😅😅 منم ۴۰ سالمه ولی ماهی یکی دوبار فقط با دوستام میرم بستگی به سبک ز ...

ممنونم گلم🙏💓

این دفعه رفتنی منم میبری😂😂😂

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
2805
شوهر من پولی که میاد دستش چهار تومنه با اون قسط وام میده دکتر میریم ماشین درست می‌کنه برا کارش خرج م ...

خو پس دیگه حق داره بنده خدا

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه  
من حتی بعد از چندسال ازدواج ارایشگاهم نمیرم خودم برمیدارم میگه هرچی میخوای خودم میخرم اما ۹۰ درصد هر ...

تومنی یامن تو😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
2810