2777
2789

در حالت عادی نه لباس میخره نه پول ارایشگاه جدا میده نه هیچی(درامدش کمه البته)

چندماهی بود بزور ماهی ۲ تومن پول تو جیبی ازش میگرفتم انتظارم داشت با اون هرچی لازم دارمو بگیرم؛

یه تومنشم قرعه خونگی شرکت کردم

حالا هر وقت بحث میکنیم یا دعوا مثل الان همونم بهم نمیده🙂من میمونم و عزت نفسی که داغون میشه و پولی که نمیدونم از کجا باید جورش کنم

دانشجوام واسه همین سرکارم نمیتونم برم هرچند در حالت عادی ام میگه نمیزارم بری سرکار

واقعا باید چه خاکی بریزم تو سرم یکی نیس بگه وقتی عرضه نداری خرج یه نفرو بدی بیخود تصمیم میگیری برای کار کردنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خوبه که عزیزم برای من200تومن هم نمیده دوتابچه هم دارم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
عزیزم دو تومن که خوبه کافیه برات دیگه من راضیم به من ماهی دو تومن بده با هیچیم کار نداشته باشه

میگم که مشکل اینجاست تا بهش میگم بالا چشمت ابروعه دیگه نمیده

الان باهم قهریم بازم نداد خودم به جهنم نمیدونم پول قرعه کشیو از کجا بیارم

مشکلم با اینه ک با اینکارش تحقیرم میکنه

2810