دخترم یازده ماهشه.سالم و باهوش و بی نظیره.ولی لب به غذا نامیده به زور شیرشو توی خواب بهش میدم.هفت کیلو و نیمه.دلم میخواد پاشم غذا درست کنم بشینه دوقاشق بخوره.اینکه هروز میپزم و نمیخوره خیلی کلافه میشم.همه آزمایشات عالی بودن.خودم همش توی خونه م .نه مادر خودم نه مادر شوهرم قابل اعتماد نیستند که یساعت این بچه رو بذارم پیششون.هروزم شده جارو برقی و ظرف شستن و لباس شویی و کارای تکراری...چاق شدم و هیچ لباسی بهم نمیاد.همیشه موهام شونه نشده و بهم ریخته..داروی ضد افسردگی میخورم و شب خیلیییییی خوابآلوده ولی دخترم هرگارمیکنم زیر ساعت چهارنمیخوابه...کاش این روزا زودتر بگذره و این بچه بزرگ شده..چقدر سخته..
سیب زمینی رو خرد می کنی سرخش می کنی با شعله ی کم بعد نمک می پاشی روش
سعی کن تکه هاش کم قطر و پهن باشه
بچه خوشش میاد
از اول با شوهرت شروع کنید بخورید بهش نگید
خودش میاد جلو
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!