2777
2789
عنوان

دارم روزهای سختی رو میگذرونم

255 بازدید | 31 پست

دخترم یازده ماهشه.سالم و باهوش و بی نظیره.ولی لب به غذا نامیده به زور شیرشو توی خواب بهش میدم.هفت کیلو و نیمه.دلم میخواد پاشم غذا درست کنم بشینه دوقاشق بخوره.اینکه هروز میپزم و نمیخوره خیلی کلافه میشم.همه آزمایشات عالی بودن.خودم همش توی خونه م .نه مادر خودم نه مادر شوهرم قابل اعتماد نیستند که یساعت این بچه رو بذارم پیششون.هروزم شده جارو برقی و ظرف شستن و لباس شویی و کارای تکراری...چاق شدم و هیچ لباسی بهم نمیاد.همیشه موهام شونه نشده و بهم ریخته..داروی ضد افسردگی میخورم و شب خیلیییییی خواب‌آلوده ولی دخترم هرگارمیکنم زیر ساعت چهارنمیخوابه...کاش این روزا زودتر بگذره و این بچه بزرگ شده..چقدر سخته..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

صبر کن

کاملا درکت می کنم

فقط صبوری کن 

صبوری

میگذره این روزا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خب بد غذا دیگه غصه نخور

دوس دارم بکاری کنم.باهزار بدبختی ماهیچه گوسفندی بخر خوراکی خوب بخر هرکس هرچی میگه شوهرم فرداش برای میگیره بااینکه دستش تنگه.ولی لب نمیزنه.

دلم میخواد یه شب زود بخوابه با شوهرم حرف بزنیم تنها باشیم قلیون بکشیم فیلم ببینیم.

دوس دارم بکاری کنم.باهزار بدبختی ماهیچه گوسفندی بخر خوراکی خوب بخر هرکس هرچی میگه شوهرم فرداش برای م ...

حالا تو با این وضع بخاطر بچه نمیتونی من چی بگم شوهرم ترجبج میده با پسرعمو و دوستاش وقت بگذرونه تا من از صب تا شب تهام فقط صبحا زوج میرم باشگاه همین

عزیزم ساعت خوابش رو اول تنظیم کن، که ۶، ۷ صبح بیدار بشه ، و ۶،۷ عصر هم بخوابه، ببرش با کالسکه پیاده روی صبحا غذاش رو هم بگو کسی که می دونی اونم دستپختش خوبه براش یه آش کشک درست کنه شاید خورد

الانم براش کتلک و کوکو سیب زمینی سرخ کرده بروکلی و این چیزا درست کن می خوره

یعنی واقعا یه روز میرسه همه چی خوب پیش بره..چقدر دیگ طول می‌کشه من واقعا حالم بده.

اره مال من رسید

یادمه پشت پلکام ورم کرده بود از بی خوابی

شوهرم کمکم نمی کرد فقط غر میزد 

همه ش دررحال غر غر ودعوا بود

سر ۵ سال که زندگیمون به ارامش رسید

هوای یکی دیگه کرد و بزور حرفشو سبز کرد

دوباره افتادم تو لجن  

الان که. در خدمت شمام سومی ۵ سالشه  

انشاله که دیگه زد نزنه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
حالا تو با این وضع بخاطر بچه نمیتونی من چی بگم شوهرم ترجبج میده با پسرعمو و دوستاش وقت بگذرونه تا من ...

عزیز دلم نمی‌دونم شوهرت چطور آدمیه.ولی اگه میتونی کارایی که دوست داره انجام بدین باهم دیگه شاید یواش یواش عادت به خونه کرد

2810