2777
2789
عنوان

پول حقوقتون به شوهرتون میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 55 پست
نه عزیزم من هیچی نگفتم قبلش هم همیشه کمک میکردم ولی یه ذره کمتر حتی برای اینکه فشاری روش نباشه دو شی ...

شغلتون چیه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شماها چتونه؟یکی تو،یکی هم اون کاربری که شوهرش یه خونه به اسمش کرده،الان خونه ی دوم هم خریده ،به شوهر ...

عزیزم منکه حرفی ندارم بخدا 

حتی برای اینکه کمک کنم دو شیفت میرم 

فقط میخوام مثلا به جای ۱۵ تومن ۱۲ تومن بهش کمک کنم روم نمیشه بگم 

چون برای خودم ۳ بیشتر نمی مونه

نه عزیزم من هیچی نگفتم قبلش هم همیشه کمک میکردم ولی یه ذره کمتر حتی برای اینکه فشاری روش نباشه دو شی ...

شغلت چیه؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

خوش بحالت ، شوهرت فهمیده است. انشاالله حقوقت که رفت بالاتر بهتر میشه.

الانم دو شیفت هستم☹️

اگه قسط های جهیزیه ام نبود بخدا بیشتر هم بهش کمک میکردم ولی بدبختیم اونا هم زیاده

2810