2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

284 بازدید | 42 پست

بچه ها من هفته ۲۴هستم بعد کلاسای امادگی زایمانو که رفتم واسه طبیعی توضیح میداد که پاره میکنن بعدم بخیه میزنن !!بارداری اولمه درد این بخیه ها بدتره یا بخیه های سزارین ؟چند روز طول میکشه تا خوب بشه ؟شما کدومو پیشنهاد میکنید

من اصلا به چیزی به اسم طبیعی فکر نمیکنم 

اگه قراره ناحیه خصوصی جر بخوره زشت بشه گشاد بشه بعدم مجبور ب عمل زیبایی باشی همون بهتر این برای شکم ادم باشه 

وقتی پایین بخیه خورده سخت تره یا شکم..

نه میتونی بشینی نه یه سرویس راحت بری...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من اصلا به چیزی به اسم طبیعی فکر نمیکنم اگه قراره ناحیه خصوصی جر بخوره زشت بشه گشاد بشه بعدم مجبور ب ...

وای واقعا منم به همین فکر میکنم نمیدونم چرا بعضیا راضین و میگن طبیعی

من سزارین داشتم جهار سال پیش

چهار روز دیگ بازم‌ دارم

درد داره ولی قابل تحمله همچی

بیشتر فکر که میکنی اونهمه شکم میبرن و اتاق عمل ترسناکه ولی واقعیت دردش کمه نمیدونم چرا

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای واقعا منم به همین فکر میکنم نمیدونم چرا بعضیا راضین و میگن طبیعی

بدن ها فرق داره برا یکی طبیعی خیلی بهتره خب... خیلیا بدون هیچ برش و بخیه ای طبیعی زایمان میکنن راحت و بدون درد

2810