2777
2789

میشه ترتیب مراحل رو بگین

بچه من الان مستقل راه می ره

ولی هنوز خیلی پیش نیاز های راه رفتن رو نداره

اگه رو زمین حالت خوابیده باشه،باید بلندش کنم وایسونمش تا راه بره

اول سینه خیز بعد چهار دست و پابعد دستشو بگیره ب جایی بتونه بلند شه و بایستهو در اخر راه رفتن و بلند ...

منظورم اینه که اونایی که سینه خیز و چهار دست و پا نرفتن ترتیب مراحلشون چجوری بوده

پسر اول خودم همه مراحل رو رفت و یازده ماهگی راه افتاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وای دختر منم همینطوری بود،خیلی سخت تر از اونایی هستن ک ۴ دستو پا میرن همشم باید حواست بهش باشه

آره چون چهار دست و پا نمی رن و اولش با دست گرفتن به وسایل راه میفتن ،ماهیچه هاشون ضعیفه و تعادل ندارن

میشه توضیح بدی چجوری بود؟

چند ماهه راه افتاد؟

همه متل بقیه فقط چهار دست وپا نرفت یهو وایساد خودش نشست بعد گرفت دیوار وایساد راه رفت.

یعنی خوابیده شما بلندش میکنی پامیشه راه میره؟؟؟باید بشینه مگه میشه نشینه بعد راه بره

همه متل بقیه فقط چهار دست وپا نرفت یهو وایساد خودش نشست بعد گرفت دیوار وایساد راه رفت.یعنی خوابیده ش ...

نشستن که میشینه

ولی اینکه خودش دستشو بذاره روی زمین بلند شه خیلی کم

نشستن که میشینهولی اینکه خودش دستشو بذاره روی زمین بلند شه خیلی کم

اهان  خوب همینه شما باید اولش دستش بگیری کمکش کنی بلندشه ازت درخاست میکنه دیگ با سروصداکردن یا گفتن

چند وقتشه ؟

همین جوری هست 

خیلی جاها بردم

دکتر اطفال که می گه تا ۱۸ ماهگی راه هم نرن مشکلی نیست

آدینه خودم خیالم راحت نشد یک ساش بود بردم ارتوپد اطفال و دو تا کاردرمان

ارتوپد گفت بعضیا تا دو سالگی هم راه نمی رن

کاردرمان هم گفت مشکلی نیست ولی اگه تا ۱۸ درست نشد بیا راش بندازیم