دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عههههمن فکر میکردم گمنام تر از این حرفام 🥲😂آره پروف خیلی متفاوت بود حالا با چه منطقی برداشتم الله ...
اره همه همین فکرو میکنن
من که حس میکنم هیچکسسس تاحالا کاربری مو ندیده یا یادش مونده باشه 🫤حتی با کاربرایی که صحبت میکنم منو نمیشناسن یادشون نمیمونه هر دفعه فک میکنن به کاربر جدید دیگه داره باهاشون حرف میزنه 😂😂
خواهش میکنم 🧡
این چه حرفیه شکست نفسی نکن میخوای ازت امضا بگیرم روحیه ات تقویت شه مشهوریت خونت نیفته😞😂😂؟
کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚