2777
2789
عنوان

بیاین چقد خوشگلین

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان چون من شمارو میشناختم همیشه تو تاپیک ها میدیدمتون معمولا کاربرا رو از عکسشون میشناسم پروفایل شم ...

عهههه

من فکر میکردم گمنام تر از این حرفام 🥲😂

آره پروف خیلی متفاوت بود حالا با چه منطقی برداشتم الله اعلم /:"

شما خیلی لطف داری 

ما رو میشنااسی

تو نمیدونی من الان حس میکنم یه شخص معروفم😔😂

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
2805
عههههمن فکر میکردم گمنام تر از این حرفام 🥲😂آره پروف خیلی متفاوت بود حالا با چه منطقی برداشتم الله ...

اره همه همین فکرو میکنن

من که حس میکنم هیچکسسس تاحالا کاربری مو ندیده یا یادش مونده باشه 🫤حتی با کاربرایی که صحبت میکنم منو نمیشناسن یادشون نمیمونه هر دفعه فک میکنن به کاربر جدید دیگه داره باهاشون حرف میزنه 😂😂

خواهش میکنم 🧡

این چه حرفیه شکست نفسی نکن میخوای ازت امضا بگیرم روحیه ات تقویت شه مشهوریت خونت نیفته😞😂😂؟

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

ایشون که ماه شب چهاردهه❤️دیوانه وار دوستش دارم🙃

منم😍

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

اره همه همین فکرو میکننمن که حس میکنم هیچکسسس تاحالا کاربری مو ندیده یا یادش مونده باشه 🫤حتی با کار ...

داداش عب نداره ناراحت نباش

محبوبیت باید  پیش خدا باشه 

حالا من معروف هفت عالمم چی بهم رسیده مگه؟😔😂

طرفداران که از بس امضا خواستن که دیگه 

توان براک نمونده 

ولی داش تو فرق داری🫠😂

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
داداش عب نداره ناراحت نباشمحبوبیت باید پیش خدا باشه حالا من معروف هفت عالمم چی بهم رسیده مگه؟😔😂طر ...

راس میگی واقعا ایییی دنیا وفا نداره نباید بهش دل بست 

بریم به فکر اخرتمون باشیم 🥲🤲😂

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥