2777
2789
عنوان

حاملم ولی نمیخامش

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 61 پست

دلت میاد همچین نی نی خوشملی رو سقط کنی؟ان شالله که قدمش خیر باشه تو زندگیتون این نی نی الان دلبسته به وجودت چطور دلت میاد همچین موجود ضعیف و کوچولویی رو که تنها محافظش تو این دنیا بعد خدا تویی رو بکشی 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اگه واقعا نمیتونی سقط کن به حرف کسی گوش نکن.  هیچ کس نمیتونه کمکت کنه  و این خودت هستی که دوباره درد زایمان. و هزار تا چیز دیگه رو باید تحمل کنی اکه نمیتونی خودتو راحت کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز خونه یکی از اقوام بودیم بنده خدا ۱۳ ساله منتظر یه بچه است

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
2805

نکن تورو خدا نکن تورو به جان اون یکی بچت نکن . طفل معصوم گناه داره . ممکنه حتی دیگه نتونی بچه دار بشی خدا کمکت میکنه به خاطر خدا نکن

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باورت میشه با جلوگیری اومده؟؟ اصن ما رابطه خاصی نداشتیم، شاید از یک قطره اسپرم بیرون از واژن به وجود ...

با تمام این حرفا  سقط نکن....گناهه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
سقط دردش و استراحتش کمتر از زایمان نیس تازه ب این فک کن اگه دیگه هیچوقت باردار نشی چی و اینکه باید س ...

بخدا جلوگیری کردم نمیدونم چطور شد باردار شدم😭واقعا نمیخامش، بیشتر دلم بابت بچه اولم میسوزه

مطمین باش خدا از شما بیشتر میدونسته که اونو وارد زندگیت کرده باید سفت و سخت جلو گیری میکردی حالا هم که شده نعمت خدا و دور ننداز باهم بزرگ میشن سختیش یه باره

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
بخدا جلوگیری کردم نمیدونم چطور شد باردار شدم😭واقعا نمیخامش، بیشتر دلم بابت بچه اولم میسوزه

وقتی با این شرایط بوجود اومده حتما حکمتی توشه خدا خواسته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

یجور میگی نمیخوامش انگار هنوز اسپرم شوهرت حسابش میکنی که باید جلوگیری میشدههه

اما اون بچه جزئی از وجود تو رو داره، سقط نکن

اگه واقعا نمیتونی سقط کن به حرف کسی گوش نکن. هیچ کس نمیتونه کمکت کنه و این خودت هستی که دوباره درد ...

نمیتونم، اصن بهش فکر میکنم حالم بد میشه، اخه پسرم گناه داره هنوز من مادری نکردم واسش

سلام عزیزم مبارک باشه بارداریتون من هم خداخواسته باردار شدم...ولی شما خودت یبار تجربه داری میدونی تو دلیت چقدر ناتوان و شیرینه همه امیدش هم شمایی چطور دلت میاد نخایش...اون الان کسی رو غیر شما نداره مراقبش باش انشاالله که قدمش برات مبارک باشه

2810